Burak Can'ın katili cezaevindeymiş

Burak Can'ın katili cezaevindeymiş

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2016 14:55
Burak Can'ın katili cezaevindeymiş

Okmeydanı'nda öldürülen Burak Can Karamanoğlu cinayeti davasında aranan firarı sanık Gökhan Koca'nın, 30 Haziran'da karıştığı bir hırsızlık olayından sonra yakalandığı ortaya çıktı.

Gezi Parkı eylemleri sırasında Okmeydanı'nda başına isabet eden gaz fişeğiyle ağır yaralanan ve 269 gün sonra tedavi gördüğü hastanede, 14 yaşında yaşamını yitiren Berkin Elvan'ın cenazesinin kaldırıldığı 12 Mart 2014 tarihindeOkmeydanı'nda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada vurularak öldürülenBurak Can Karamanoğlu cinayeti davasında önemli bir gelişme yaşandı.

Cinayet davasında aranan firari sanık Gökhan Koca'nın karıştığı bir hırsızlık olayından sonra yakalandığı ortaya çıktı.

2 YILDIR YAKALANAMIYORDU

İki yıldır aranan Gökhan Koca, 30 Haziran'da Beşiktaş'ta lüks araçla hırsızlık yaparken polisle girdiği kovalamaca görüntülerinin televizyonlara yayınlanınca Burak Can davasının diğer sanıkları tarafından teşhis edildi. Gökhan Koca'nın bir başka suçtan cezaevinde olduğu tespit edildi.

CEZAEVİNDE BULUNDU, CİNAYETTEN TUTUKLANDI

Cinayet davasının diğer sanıkların avukatı Ersoy Kostak, mahkemeye Gökhan Koca'nın Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunduğunu bildirdi. Bunun üzerine mahkemeye çağrılan Koca, ifadesinin ardından "Kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

KAYNAK:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum