Büyükşehir gazetecileri yürüttü

Büyükşehir gazetecileri yürüttü

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2017 14:07
Büyükşehir gazetecileri yürüttü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşlerine devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen  ‘Yaşamınıza Hareket Katın Sağlığa Adım Atın’ sloganıyla başlattığı Doğa Yürüyüşünün bu haftaki konuğu Basın Mensupları oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Doğa Yürüyüşü Kılavuzlu Kent Ormanı girişinden başlayıp, Su Sporları Merkezi’ne kadar gidilen ve tekrar dönülerek Kılavuzlu Kent Ormanı’nda sonlandırılarak 6 kilometrelik parkur yüründü.

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz, Zabıta Dairesi Başkanı Eyüp Karataş, Gençlik ile Spor Şube Müdürü Halil Bozdoğan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Cengiz Berberoğlu’nun da eşlik ettiği Doğa yürüyüşünün ardından basın mensuplarına kahvaltı ikramı yapıldı.

g2-011.jpg

Doğa Yürüyüşü sonrası bir açıklama yapan Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz: “Başta sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizle her hafta gerçekleştirdiğimiz Yaşamınıza Hareket Katın Sağlığa Adım Atın sloganıyla başlattığımız Doğa Yürüyüşünün bugünkü konukları basın mensupları oldu. Bugüne kadar birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte düzenlediğimiz bu Doğa Yürüyüşünü gerçekleştirmekteki asıl amacımız son günlerde ülkemizin gündeminde olan ve insanlarımız için tehlike arz eden obeziteye dikkat çekmek ve insanlarımıza spora alıştırmak adına bu tür etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.