Büyükşehir İtfaiyesi’nden zorlu eğitim! 5 İl'e eğitim vedik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Amasya, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Hatay’dan gelen 20 itfaiyeciye eğitim vermeye başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2017 17:40
Büyükşehir İtfaiyesi’nden zorlu eğitim! 5 İl'e eğitim vedik

Türkiye Belediyeler Birliği ile Büyükşehir İtfaiyesi’nin birlikte yürüttükleri, ‘’İtfaiyeci Eğitimi Projesi’’ kapsamında çeşitli illerden Kahramanmaraş’a gelen 20 kişilik itfaiyeci kafilesinin eğitimleri, Büyükşehir İtfaiyesi’nin Karacasu tesislerinde başladı.

Üç haftalık periyodu kapsayan eğitimlerde katılımcılara, Büyükşehir İtfaiyesi Eğitmenleri ve İş Sağlığı İş Güvenliği Uzmanı Hayati İslamoğlu tarafından, yangın, trafik kazaları, kentsel arama-kurtarma, yüksek açı kurtarma, kuyu operasyonları, tehlikeli maddeler, iş güvenliği, sertifikalı ilk yardım konularında teorik bilgiler verilecek. Ayrıca hız ve beceri geliştirmeye yönelik tatbikatlar gerçekleştirilecek.

buyuksehir-itfaiyesi’nden-zorlu-egitim!-1.jpg

Konu hakkında açıklama yapan Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanı Cahit Küçükönder, ‘’Ülkemizde sadece, İstanbul, Kocaeli, Konya ve Ankara Büyükşehir İtfaiyelerinde verilen bu eğitimi Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesi’nde iki yıldır veriyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ancak yine de, araç-gereç ve personel kalitesi bakımından geldiğimiz noktayı yeterli bulmuyoruz. Değişen teknolojiyi takip ederek, her dönem hizmet kalitemizi yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu vesileyle itfaiye teşkilatından desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. Ülke genelinde de kaliteyi yükseltecek olan bu eğitimler, yıl boyunca periyodik aralıklarla devam edecektir inşallah’’dedi.

buyuksehir-itfaiyesi’nden-zorlu-egitim!.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.