Büyükşehir, kullan-at biletlerine açıklık getirdi

Büyükşehir, kullan-at biletlerine açıklık getirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2017 12:20
Büyükşehir, kullan-at biletlerine açıklık getirdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarında kullanılan 3 binişlik kullan-at biletleri konusuna açıklık getirdi.

 

Konu ile ilgili olarak Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada: “Toplu ulaşım hizmetinde kullanılan, yeni yapılan düzenleme ile ücreti 3 biniş 10 TL olan kullan-at biletler şehrimize dışarıdan gelen vatandaşların bilet teminini sağlamak, Kahraman kart dolumu yapmayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak üzere otobüslerde, bayilerde ve kişiselleştirme ofislerde satılan biletlerdir.

Ayrıca bu kartlar teknolojisi gereği yurtdışından ithal edilen kartlar olup milli servet kaybı da söz konusudur. Kahraman kart ile yapılan binişlerde tam ücret 2.1 TL, öğretmen 1.8 TL,  öğrenci 1.4 TL olup herhangi bir fiyat artışı yapılmamıştır.

Ayrıca kullan-at kartlar 24.07.2017 tarihinde devreye giren toplu taşımada aktarma sisteminde de kullanılamamaktadır. Bu nedenle vatandaşlarımızın daha ekonomik olan Kahraman kartları kullanması yönünde hassasiyet göstermelerini diliyoruz” denilerek bilgi verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum