Büyükşehir Türkiye 3'üncüsü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımları Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ederek kupalarını teslim ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2016 10:58
Büyükşehir Türkiye 3'üncüsü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı Yıldızlar kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak birinci lige yükselirken, Büyükler kategorisinde de Türkiye 3.’sü oldu.

_stc9713.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret ederek kupaları takdim ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erkoç: “Kahramanmaraş insanı mert, yiğit ve delikanlıdır. Bunu geçmişten beri güreşte başarı gösteren güreşçilerimizden biliyoruz.

Şu andaki arkadaşlarımızın da o güreşçilerimiz gibi Kahramanmaraş’ın adını tüm dünyaya duyuracaklarına ve ayyıldızlı şanlı bayrağımızı göndere çektireceklerine inanıyoruz.

Biz Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğümüzü kurduk. Bu müdürlüğümüz vasıtasıyla gençlerimizi spora yönlendiriyoruz. Sadece futbol ve güreşte değil, sporun hemen hemen bütün dallarında gençlerimizin spor yapmaları için gayret ediyoruz.

_stc9604.jpg

Sporcularımızı bu başarılarından dolayı kutluyorum. Bu kardeşlerimizin olimpiyatlarda da şampiyonluk kazanacaklarına inanıyorum.

_stc9722.jpg

Bu takımlarımızda Avrupa şampiyonalarına katılmış ve çeşitli dereceler elde etmiş güreşçilerimiz de var. Ben bu güreşçi kardeşlerimizin çeşitli başarılar elde edeceğine inanıyorum ve başarılarının devamlarını diliyorum” diye konuştu.

_stc9604-001.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.