Büyükşehir’den Afşin’de iftar

Büyükşehir’den Afşin’de iftar

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2017 10:18
Büyükşehir’den Afşin’de iftar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, her akşam farklı bir ilçede iftar yemeği düzenlemeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Afşin’de verilen iftar yemeğinde, yaklaşık 3 bin 500 vatandaşı aynı sofrada buluştu.

İftar yemeği öncesi bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Akdere İçme Suyu Şebekesini 2018 yılında tamamlayarak, doğal kaynak suyunu Afşin’e getireceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç da iftar programına katılarak orucunu Afşinlilerle birlikte açtı. Yüksek katılımın olduğu iftar yemeğinde Afşinliler, Başkan Erkoç’a yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşları selamlayıp, kucaklaşan Başkan Erkoç, fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi. İftar öncesinde Erkoç, Büyükşehir Belediyesi olarak Afşin’e yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi. Afşin, her şeyin en iyisine layık Büyükşehir olarak Afşin’de kurulan iftar sofrasında Afşinlilerle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Erkoç, “ Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için, bizlere sizlerle iftar etme şerefini bahşettiğiniz için Afşin’in güzel insanlarına en kalbi duygularımızla minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak, Afşin’imizin daha güzel hale, daha yaşanılabilir bir hale getirmek için gece gündüz gayret içerisindeyiz. İlçe Belediye Başkanımızla beraber Afşin’imizi inşallah en güzel hale getireceğiz” diye konuştu.

i1-013.jpg

Afşin’in her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyen Başkan Erkoç, Afşin’in altyapısı ve üstyapısı olmak üzere büyük bir çalışma içerisinde olduklarını ifade etti.

Akdere, 2018’de Afşin’de Afşin içme suyu şebeke çalışmasında sona yaklaşıldığını ifade eden Başkan Erkoç, şöyle devem etti: “İçme suyu şebekesi çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Sadece Beyceğiz Mahallesi bağlantıları kaldı. Onu da inşallah hızlı bir şekilde bitireceğiz ve Afşin’in içme suyunu tümüyle yenilemiş olacağız. Biliyorsunuz Çöllolar’dan 13 km bir ishale hattı yapmıştık. Oradan da su vermeye başladık. Fakat DSİ ile beraber yeni bir anlaşmayla Akdere’nin suyunu Afşin’e getirmek için ihale yapıldı. İnşallah doğal kaynak sularını 2018’de Afşin’imize ulaştıracağız. Afşin’imizin tüm yollarını asfaltlıyoruz. İnşallah bu yıl itibariyle grup yollarında da yapılmayan kalmayacak.  Afşin merkezde taziye evi, kütüphanesi ve diğer aile danışma merkezi ile mükemmel bir tesis yapacağız. Afşin’in inşallah her köşesini en güzel hale getireceğiz. Hem İlçe Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’le, Milletvekillerimizle, Genel Başkan Yardımcımızla, Başbakan yardımcımızla birlikte saygı değer Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Başbakanımızın idealinde hep beraberce Afşin’i en güzel hale getirme gayreti içindeyiz. Saygı değer hemşehrilerim. Allah ibadetlerinizi kabul eylesin. Ailelerinizle, sevdiklerinizle nice bayramlara nice ramazanlara çıkmasınız nasip eylesin. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Birlik ve beraberlik olan yerde birlik olur, huzur olur, mutluluk olur.” açıklamasında bulundu.

Konuşma sonrası Grup Visal sahne alarak birbirinden güzel ilahilerle Afşinlilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

İftar yemeği sonrasında Afşin’de çarşıyı ziyaret eden Başkan Erkoç, esnaflarla çay içerek sohbet etti.

i2-010.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.