Büyükşehir’den Ekinözü’nde aşure

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla başlattığı aşure programına Ekinözü ilçesi ile devam etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2017 18:14
Büyükşehir’den Ekinözü’nde aşure

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 3 bin kişilik aşure vatandaşlara dağıtıldı.

Aşure programına Kahramanmaraş Büyükşehir Beledi Başkanvekili Ramazan Tutlu, Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ile meclis üyeleri, daire başkanları, muhtarlar ve vatandaşların katıldı.

Burada bir açıklama yapan Başkanvekili Ramazan Tutlu: “ Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediğimiz aşure etkinlikleri kapsamında Ekinözü ilçemizdeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un selamlarını vatandaşlarımıza ilettik. Bu tür etkinliklerimizle birlik ve beraberliğimizin pekişmesi adına devam ettirmekteyiz.

Toplumun birbiriyle kaynaşması ve dayanışma içerisinde olması bu tür etkinliklerin önemini bir daha ortaya çıkarmaktadır. Bu tür etkinliklerimizin bizim memleketimiz adına birlik ve beraberlik ruhu taşıması adına çok önemli olduğunu düşünüyoruz.

Şu anda da Büyükşehir meclis üyelerimizle, kaymakamımız ve ilçe belediye başkanımızla, daire başkanlarımız ve muhtarlarımızla ve de vatandaşlarımızla hep bir araya geldik. Bunun mutluluğu ve gururu içindeyiz” dedi.

Ekinözü İlçe Kaymakamı Fatih Sayar ise yaptığı açıklamada: “Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği Aşure etkinliğindeyiz. Muharrem ayı tarihimizde ve dinimizde ayrı bir yeri olan bir aydır. Bundan dolayı bizler Muharrem ayında kendimizi gözden geçirme, özümüze dönme durumunda kalıyoruz. Bu manada da Büyükşehir Belediyemizin aşure etkinliğinin buna katkı sunacağını düşünüyor ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

buyuksehir’den-ekinozu’nde-asure1.jpg

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise yaptığı açıklamada: “Mübarek Muharrem ayımızın son günlerine yaklaşıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile Ekinözü Belediyemizin ortaklaşa düzenledikleri aşure programındayız. Vatandaşlarımıza çok güzel aşure ikram ediyoruz. Bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç beye çok teşekkür ediyorum. Bu günler güzel günler ve mutluluk verici günler. Vatandaşlarımızın da yoğun bir ilgisi var. Katılan herkese teşekkür ediyor, saygılar ve sevgiler sunuyoruz” diye konuşarak teşekkürlerini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.