Büyükşehir’den Ekinözü’ne sosyal tesis

Büyükşehir’den Ekinözü’ne sosyal tesis

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2017 10:37
Büyükşehir’den Ekinözü’ne sosyal tesis

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her geçen gün sosyal tesis sayısını artırıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ekinözü İlçesinde sosyal tesis sıkıntısını çözmek için yıkım çalışmalarını başlattı.

Yoğun yerleşim alanına sahip olan Ekinözü İlçesinde taziye yeri sıkıntısı, yapılacak sosyal tesis ile çözüme kavuşturulacak. Ekinözü İlçesinde Taziye evi bulunmaması üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un talimatı ile başlatılan çalışmalarla ilçedeki taziye yeri sıkıntısı, yapılacak sosyal tesis ile giderilecek.

ek.jpg

SOSYAL TESİS 3 KATLI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd ve Proje Şube Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Ekinözü Sosyal Tesis ve Taziye Evi  3 katlı olup toplam 1870 m² alana sahiptir.

Bay-bayan taziye evi olarak inşa edilecek olan sosyal tesis, kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Geniş bir kullanım alanına sahip olan Sosyal tesisin inşaatı için yapılacak alanda yıkım başları bugün itibarıyla başladı. Yapılacak olan Taziye Evi ve Sosyal tesis 3 katlı olmak üzere 2 adet bay-bayan taziye evi şeklinde inşa edilecek. Yani aynı anda iki ailenin taziyesini kabul edeceği şekilde dizayn edilecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.