Büyükşehir’den personele moral motivasyon etkinliği

Büyükşehir’den personele moral motivasyon etkinliği

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2017 12:25
Büyükşehir’den personele moral motivasyon etkinliği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, tüm belediye çalışanlarıyla moral motivasyon etkinliğinde bir araya geldi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Erkoç, ortak akıl oluşturalım çağrısında bulundu.

Türk Belediyeciliğine yeni bir vizyonun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ulaşıldığına dikkat çeken Başkan Erkoç: “ Bu kahraman kente istiklalin meşalesini ateşlemiş istikbal mücadelesinde en ön safta duran istiklal mücadelesindeki gibi bu şehrin güzel insanlarına kahraman ecdadın torunlarına hizmet etme şerefini yüce Allah bize bahşetti. Çok önemli ve kutsal görev yapmaktayız hep beraber. Yaklaşık bu 3 yıllık süreçte çok önemli işlere hep beraberce imza attık. Emek ve gayretlerinizden dolayı hepinize en kalbi duygularımla teşekkür ederim.

Değerli arkadaşlar ancak halkımızın bizden beklentisi çok büyük. Bu büyükşehir avantajıyla ortaya koymuş olduğumuz vizyon ve misyonla inşallah sizlerinde yoğun gayretiyle dağ gibi işlere imza atacağız. 1994’te saygı değer Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyeciliğe getirmiş olduğu yeni bir misyon ve vizyonla artık tüm belediyecilik dünyayla yarışmakta. Türkiye’deki vergi hizmetleri tüm dünyada örnek gösterilmekte. Bizler de bu izlerden yürümekteyiz. Bizlere çok büyük görevler düşmekte çünkü az öncede söylediğim gibi halkımızın bizden çok büyük beklentisi var. Biz büyükşehir belediyesi olarak 14 bin 500 kilometrekareye hizmet etmek mecburiyetindeyiz.

30 Mart’ta büyükşehir olduk. Sorumluluğumuz daha da arttı. Şu anda şehrimizin alt yapısı ve üst yapısıyla alakalı birçok eksiklerimiz vardı ve bunları gideriyoruz.

El ele vererek omuz omuza vererek, ortak akılı oluşturmalıyız. Kahraman şehrimize daha güzel daha kaliteli hizmet üretme gayretinde olmalıyız” dedi.

16 Nisan’da yapılacak olan referandumun ülkemiz için bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Başkan Erkoç: “ Önümüzdeki günlerde çok önemli bir seçim var halk oylaması var. Türkiye’mizin geleceği açısından önemli bir dönüm noktası.

Değerli arkadaşlar 16 Nisan bizi belki geleceğimizle ilgili tüm siyasi tarihiyle ilgili aldığımız en önemli kararlardan bir tanesi , bu karar neden alındı bu sistem değişikliği kararı nereden çıktı bunlardan da bahsetmek istiyorum.

Değerli arkadaşlar, şimdi büyük hedefler koyuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bu hedefleri koymamızdaki ana sebep ülkenin musluğunun açık olması. Dün Türkiye yeşilse bundan beş yıl önce yarını planlayamıyorduk. Arkadaşlar ama şimdi Türkiye’nin 2023, 2071 yıllarını planlıyoruz. Bu kadar açık bir ülke. Niye böyle? 15 yıldır istikrarlı huzur sayesinde. Bakın bu istikrar ve huzur kolay sağlanmadı. Çünkü parlamenter sistem durmadan pürüz üreten bir sistem. Parlamenter sistemde hükümet krizleri, hükümetin kurulma sistemlerinde krizler gibi krizler hep Türkiye bunlarla uğraştı. Ama 15 yıldan bu yana saygıdeğer Cumhurbaşkanımız kararlı duruşuyla, cesur duruşuyla bu pürüzlere pabuç bırakmadı ve Türkiye’mizi 15 yılda çok önemli yerlere getirdi. Her zaman böyle cesur insan çıkmamaktadır. Geçmişi bir düşünün 1990’lı yılları, 5 Nisan 1994’teki Türkiye 1 günde yüzde 300 fakirleşti.  Arkadaşlar dövizci ve faizciler kazandı, tefeciler kazandı. 2001’de yine aynısı oldu hep bu dönemler hükümetlerin,  koalisyonların ya da cumhurbaşkanı başbakan kavgalarının olduğu dönemlerde ülkemiz geriledi. Huzur ve istikrar yoktu.

Pazar günü seçim yapılsa Pazartesi günü hükümet kurulacak mı kurulmayacak mı diye belirsizlik başlardı.

Ama şimdi öyle olmayacak. Değişecek olan parlamenter sistemle Pazar günü seçim olduğunda Pazartesi hükümetin kurulacağı kesin ve garanti olacak. Bir belirsizlik olmayacak. Her seçimden sonra belirsizlik olmayacak, işler kaldığı yerden aynı süratle devam edecek. Bundan dolayı evet diyeceğiz ve ülkemizdeki istikrarın sürmesine destek vereceğiz” diye konuştu.

Başkan Erkoç’un konuşmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müzik Grubu İSEMX sahne aldı ve birbirinden güzel türkülerle salonu coşturdular.

Programın sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bedri Akkaya gruba çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.