Büyükşehir’den proje hazırlama eğitimi

Büyükşehir’den proje hazırlama eğitimi

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2017 17:25
Büyükşehir’den proje hazırlama eğitimi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Avrupa Birliği hibe programına yönelik Belediye, Valilik ve Halk Sağlığı proje koordinatörlerine proje hazırlama eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği proje hazırlama eğitimine Kahramanmaraş Valiliği Dulkadiroğlu Kaymakamlığı, Onikişubat Kaymakamlığı, Kahramanmaraş Halk Sağlığı, Dulkadiroğlu Belediyesi,Onikişubat Belediyesi,Elbistan Belediyesi,Türkoğlu Belediyesi,Afşin Belediyesi,Göksun Belediyesi,Andırın Belediyesi,Ekinözü Belediyesi,Çağlayancerit Belediyesi,Nurhak Belediyesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi proje koordinatörlerinin katıldığı program AB Proje Uzmanı Murat Özçelebi tarafından gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasında kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Büyükşehir Belediyesi olarak Kahramanmaraş’ın gelişimi adına gayret ettiklerini ifade ederek: “Avrupa Birliği Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz bu AB Hibe Programlarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi programında bu konuda görev yapan arkadaşlarımıza eğitim verilecek. Bu eğitimin sonunda siz katılımcılara katılım belgeleri verilecek. Bu eğitimin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından AB Proje Uzmanı Murat Özçelebi proje hazırlanması konusunda eğitim verdi.

ppppp.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitimin ardından katılımcılar Katılım Belgesi takdim edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.