Büyükşehir’den şehit ailelerine iftar programı

Büyükşehir’den şehit ailelerine iftar programı

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2017 16:56
Büyükşehir’den şehit ailelerine iftar programı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde bulunan şehit ailelerine ve yetim çocuklara iftar programı düzenledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü organizesiyle yapılan iftar programına şehit aileleri ile yetim çocuklar katıldı.

Şehit aileleri ve yetim çocuklar için verilen iftar yemeğine Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile şehit aileleri katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyorum.

Bu bizim için çok önemli ve anlamlı bir iftar programı. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz ve onurluyuz. Çünkü çok önemli konuklarımız var. Peygamber Efendimizin bizlere emaneti olan yetim kardeşlerimiz, yetim ailelerimiz var.

Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz sadece kendi yetimlerine değil, aynı zamanda Ensar şehir olarak yanı başımızda Suriye’deki savaşta canice katledilen yetimlere de sahip çıkmış ve yaklaşık 100 bin insanı bağrına basmıştır.

Bu şehir aynı zamanda sadece kendisine sığınanı değil aynı zamanda mazlum olan tüm Müslüman din kardeşlerine sahip çıkmaktadır. Şu anda Somali’de açlık sıkıntısı var ve bu Ensar şehir bunun için de seferber olmaya başladı ve yardımlar toplanmaya başlandı. Kahraman şehrimizin güzel insanları 150 tır yardımı Suriye’ye gönderdiği gibi şimdi de Somali’deki yetimler için kolları sıvadı” diye konuştu.

Daha sonra kürsüye çıkan Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ise iftar sofrasında şehit aileleriyle birlikte olmaktan onur duyduğunu ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.