BÜYÜKŞEHİR’DEN TAM 1.5 MİLYON ÇİÇEK

BÜYÜKŞEHİR’DEN TAM 1.5 MİLYON ÇİÇEK

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2017 14:39
BÜYÜKŞEHİR’DEN TAM 1.5 MİLYON ÇİÇEK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çevre düzenleme ve güzelleştirme adına yaptığı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kış aylarının yaşandığı şu günlerde mevsimlik çiçek dikim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 1.5 milyon çiçeği toprakla buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanları içerisinde Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen mevsimlik çiçek dikimi tüm hızıyla devam ediyor.

Adana Yolu, Doğu Çevre Yolu, Batı Çevre Yolu, Havaalanı Yolu, Orhan Sezal Bulvarı,  Odun Ambarı Kavşağı, Sümbüllü Bulvarı, Av. Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı, Tekerek Yolu AKDO Kavşağı, Başkonuş Caddesi, Hanefi Mahçiçek Bulvarı, Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Şeyh Edebali Bulvarı, Gazi Osman Paşa Bulvarı, Fetih Bulvarı, Girne Caddesi, Kuddusi Baba Bulvarı, Sait Zarifoğlu Bulvarı, Alparslan Türkeş Bulvarı, Kadir Paşa Bulvarı, Trabzon Bulvarı, Azerbaycan Bulvarı ve Haydar Aliyev Bulvarı il çiçek dikimi müsait olan ilçelerden Elbistan, Afşin, Ekinözü, Türkoğlu’nda mevsimlik çiçek dikimleri tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki tüm refüj ve kavşaklarda mevsimlik çiçek dikimini tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin diktiği çiçek çeşidi ve miktarları ise şöyle: Çuha 54 bin 456 adet, Lale Soğanı 250 bin adet, Nergis Soğanı 100 bin adet, Sümbül Soğanı 110 bin 100 adet, Süs Lahanası 178 bin 992 adet,  Menekşe 727 bin 584 ve Sıklamen 9 bin 110 adet.

dsc_5236.jpgdsc_5472.jpgdsc_5545.jpg

 

 

 

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.