Büyükşehir'in Elbistan Ek Binası hizmete girdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Elbistan’da kurduğu ek hizmet binası hizmetlerine başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2016 17:24
Büyükşehir'in Elbistan Ek Binası hizmete girdi

İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, AK Parti 24. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ile birlikte Elbistan’daki ek hizmet binasını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ek hizmet binasını gezerek bilgiler aldı.

Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada: “Elbistan ilçemizde, vatandaşlarımıza Büyükşehir Belediyemizin bütün birimlerinin hızlı bir şekilde hizmet vermesi için kurduğumuz, ek hizmet binamızı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Buradaki personellerimizin Elbistan’a daha iyi hizmet vermek için gayret ettiklerini gördük. Elbistanımızı daha güzel bir hale getirmek için daha fazla gayret göstereceğiz.

Elbistan bizim için önemli bir yerleşim yeri. Kadim medeniyetimizin en önemli yerlerinden bir tanesi. Burada çok güçlü bir şekilde yapılandık. Çözüm Masası, Kaski, İtfaiye, Mezarlık İşleri, Park Bahçe, Çevre Koruma yoğun bir şekilde çalışmalar yapmaktalar. 2016 yılında çalışmalarımızı yeni hizmetlerle birlikte artıracağız” diye konuştu.

elbistan-(4).jpgelbistan-(8).jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.