CADDE ESNAFINDAN BİRLİK İFTARI

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Hamza Akbaş Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaf, birlik ve beraberlik iftarında buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Haziran 2015 12:07
CADDE ESNAFINDAN BİRLİK İFTARI

Güneşli Mahallesi, Hamza Akbaş Caddesi üzerindeki işyerlerinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren esnaflar, örnek bir birliktelik sergiledi. Esnaf, birlik-beraberlik yemeği organize etmeye karar verdikten sonra yüzlerce kişiyi üçüncü kez aynı sofrada buluşturdu.
Esnafın katkılarıyla hazırlanan yemek, cadde üzerinde kurulan sofrada ikram edildi. İftar sonrasında program hakkında konuşan cadde esnaflarından Cuma Köse, katılan ve destek veren esnaflara teşekkür etti.
Bu tür programların esnaflar arasında kaynaşmayı ve birlikteliği arttırdığına dikkat çeken Köse, “Esnaf olarak iftarda 2.kez bir araya geliyoruz. Hemen hemen bütün esnafımız soframızı doldurdu. Böylelikle esnaflarımız arasında birlik ve beraberlik duygusu artıyor. Atalarımızın dedelerimizin bize miras bıraktığı komşuluk geleneğini yaşatmak istiyoruz. Esnaf arkadaşlarımızın katkısı ve desteği ile bu programı düzenledik. Herkesin bu sofrada ve çorbada katkısı var. Emeği geçenlere ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde de devamını getireceğiz” dedi.
Programa katılan esnaf da, yemeğin düzenlenmesinde katkı sağlayanlara teşekkür ettiler. Program, duanın ardından son buldu.

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.