Çağlayancerit mahallelerine beton parke

Çağlayancerit mahallelerine beton parke

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2017 17:44
Çağlayancerit mahallelerine beton parke

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere yönelik hizmetleri tüm hızıyla devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Fen İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerince ilçelerdeki mahallelerde yürütülen çalışmalar kapsamında mahalle sokaklarına beton parke döşeme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Çağlayancerit İlçesi Aksu Mahallesi’nde yürütülen çalışmalara ilişkin görüşlerini dile getiren Fen İşleri Şube Müdürü Onur Erdi: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak şuan Çağlayancerit ilçemizde beton parke döşeme çalışması yapıyoruz. Çağlayancerit ilçemizde aksu mahallesindeyiz şuan inşallah sezon boyu da Çağlayancerit ilçemizin birçok mahallesinde bu tarz hizmetlerimiz Büyükşehir Belediyemiz olarak devam edecek. Şuana kadar Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç beyin talimatıyla Çağlayancerit ilçemizi 25 bin metrekare firma ile döşeme yaptık ve bunun üzerine 25 bin metrekare kendi tesisimizin ürettiği taşla yani daha sezonun başlamasına kısa bir süre olmasına rağmen yaklaşık 50 bin metrekareye yakın bir hizmette bulunduk. Allah izin verdiği müddetçe büyükşehir Belediyemiz var olduğu müddetçe bu hizmetimiz aksamadan sonuna kadar devam edecek ve sezon sonuna kadar da inşallah burada 100-150 bin metrekareye yakın beton parke döşemiş olacağız” diye konuştu.

Mahallelerine yapılan çalışmalardan ve hizmetlerden memnuniyet duyduklarını ifade eden Çağlayancerit İlçesi Aksu Mahallesi sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ettiler.

mahalle.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.