ÇAMLITEPE'nin AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

ÇAMLITEPE'nin AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2016 12:54
ÇAMLITEPE'nin AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Kahramanmaraş’ın Kuzey Çevre Yolu (KÇY) üzerindeki Demkay İnşaat bitişiğinde geçen günlerde hizmete sunulan Çamlıtepe Et ve Balık Lokantası’nın açılış töreni kalabalık sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Kent kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Serintepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürbak öncülüğünde Kahramanmaraş’a kazandırılan Çamlıtepe’nin açılış törenine toplumun birçok kesiminden davetliler katıldı. Ülkemizin kritik ve hassas bir dönemden geçtiği şu günlerde terörle mücadele şehitlerimiz ve Diyarbakır’da meydana gelen alçak bombalı saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimiz nedeni ile açılış töreni etkinlikleri çok sade gerçekleştirildi. Müzik yayınının da olmadığı törende sadece ve kısa süreli mehter marşları dinletildi.

Serintepe Camii İmamı Ahmet Hürüm hocanın yaptığı duanın ardından kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, şunları kaydetti: “Cenab-ı Allah, hayırlı ve uğurlu etsin. Allah, helalinden bol ve bereketli rızık versin. Kahramanmaraşımız güzel bir müesseseye kavuştu. Gerçekten başta muhtarımız olmak üzere kardeşlerine burayı açtıkları ve istihdama katkıda bulundukları için çok teşekkür ediyoruz.”

‘Hayırlı ve bereketli olsun’ dilekleri ile kurdele kesilmesinin ardından davetlilere aşure ikramında bulunuldu.

EV SICAKLIĞINDA DAMAK ZEVKİ SUNULUYOR

Tesisin kurulmasına öncülük eden Muhtar Ramazan Gürbak, açılış törenine gösterilen yoğun katılıma teşekkür ederek, şunları ifade etti: “Öncelikle bugün Diyarbakır’da meydana gelen ve nefretle kınayarak lanetlediğimiz alçak terör saldırısında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Büyük ve güçlü ülkemiz bu bölücü hainlerin de üstesinden Allah’ın izni ile gelerek terör belasını yok edecektir. Türkiyemizin birlik ve bütünlüğüne kast etmeye çalışan bu hainlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğimizi Kahramanmaraş’tan da ilan ediyoruz. Bu konuda Millet olarak devletimize ve hükümetimize desteğimiz tamdır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Çamlıtepe olarak bugün açılışımızı gerçekleştirdik. Her gün büyüyen ve gelişen Kahramanmaraşımıza layık olabileceğini düşündüğümüz gerek manzara, gerekse hijyen açısından gerekse de damak zevki açısından Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz ile il dışından gelecek misafirlerimize de hitap edebileceğimiz bir işyeri açtığımızı düşünüyoruz. Umarım da öyle olur. İnşallah misafirlerimizin ev sıcaklığında damak zevki alabilecekleri bir yer olur. Açılış törenimize katılan tüm herkese çok teşekkür ediyoruz.”

 

Etiketler :