Canilere en güzel cevabı birlik ve beraberliğimizi koruyarak vereceğiz

Canilere en güzel cevabı birlik ve beraberliğimizi koruyarak vereceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2016 13:56
Canilere en güzel cevabı birlik ve beraberliğimizi koruyarak vereceğiz

TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak İstanbul’da düzenlenen, çok sayıda şehit ve yaralı verdiğimiz hain terör saldırısına ilişkin yayımladığı mesajda, terörü ve bundan medet umanları lanetlerken, terörün hiç kimseye hayır getirmeyecek bir insanlık suçu olduğunu vurguladı.

Toprak mesajında şu görüşlere yer verdi:

Türkiye’nin istikrarını bozmaya çalışanlar hain oyunlarına devam ediyorlar. Polis, sivil demeden alçakça canlara kıyan bu canilere en güzel cevabı; birlik ve beraberliğimizi koruyup, birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenerek vereceğiz.

Türkiye’nin huzur ve istikrarlı yükselişine engel olmayı denediler; ancak başarılı olamadılar. Millet olarak en zor, en karanlık günlerden bile her zaman birlik olarak güçlenerek çıktık ve bundan sonra da böyle olacaktır. İçerdeki ve dışardaki terör grupları ve destekçilerine inat Türkiye, kaosa sürüklenen bir ülke olmayacak. Bilsinler ki bizleri korkutamayacaklar ve her zaman karşılarında güçlü bir irade bulacaklar.

TÜMSİAD olarak şunu çok açık bir şekilde ifade etmek isteriz ki, bölgede, bölmeye, parçalamaya ve İslam coğrafyasını tahrip edip üzerinde egemenlik kurmaya azmetmiş tüm emperyal güçler ve onların uzantısı örgütler milletimizi ve onun meşru temsilcileri olan yöneticilerini asla yıldıramayacaklar. Bizler de sivil toplum kuruluşu ve milletin tam anlamıyla bir parçası olarak bu konuda bütün varlığımızla ülke yönetiminin yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz.

Devletimizin bu acılara sebep olanlardan hesap soracağına inancımız tamdır. Vicdan sahibi yüreklerin laneti de, alçaklıkta sınır tanımayan bu zalimlikten medet umanların üzerinde olacaktır. Terör, bizden canlar alabilir ama asla birlik ve beraberliğimizi, birlikte güçlü ve aydınlık yarınlara yürüme kararlılığımızı değiştiremeyecektir.

Bu hain saldırıda, şehit olan Vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyor milletimizi üzecek başka haberler gelmemesini ümit ediyoruz.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.