Çeleğen: ''Başkanlık Sitemi Ülkemize Şart''

Çeleğen: ''Başkanlık Sitemi Ülkemize Şart''

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2017 14:58
Çeleğen: ''Başkanlık Sitemi Ülkemize Şart''

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, başkanlık sistemi konusunda halkın en doğru kararı vereceğini söyleyerek, ‘’Kısa zaman içersinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ı Başkan yapacağız.’’ dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifinin 1.tur oylamasına ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Çeleğen, "TBMM'deki anayasa görüşmelerinde birinci tur görüşmeleri sona erdi. İnanıyorum ki ikinci tur görüşmeleride sorunsuz tamamlanacak ve yeni anayasa değişikliği milletimizin önüne gidecek. Aziz milletimizin referandumda yeni anayasaya evet diyeceğine yürekten inanıyorum. Bu ülkemiz ve milletimiz için tarihi öneme sahip bir dönüşümdür" dedi. Yeni anayasa ile Türkiye'nin ve milletin geleceğe doğru daha sağlam adımlar atacağına vurgu yapan Başkan Çeleğen , "Şu anda Türkiye yeni bir dönüm noktasında ve yeni Anayasa ile Cumhurbaşkanlığı Sistemi, ülkemizin ve milletimizin bekası ile ilgili bir durumdur. Güçlü liderli, tek başına iktidar sürmelidir. Bu noktada yeni Anayasa değişikliği, Meclisimizin ardından milletimizden de onay alacaktır. Bu dönüşümle birlikte, ekonomisiyle, reformlarıyla şahlanan Türkiye daha da güçlenecek. Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi, ülkemizi adeta füze gibi daha ileriye fırlatacaktır" ifadelerini kullandı.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Bey'in Sayın Dr Devlet Bahçeli Bey’in hep beraber birlik ve beraberlik içerisindeler her konuda ülkemiz çağ atlayacak Ben bundan eminim Ben bu konuda Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum ana muhalefet Partisi Cumhuriyet Halk Partisi ülke yararına olan birçok şeylere katkı sunması lazım tabii ki biz özellikle yaptıkları hareketler olumlu bulmuyoruz özelikle Kürsü basmaları meclisteki hareketleri ve davranışlarını uygun bulmuyoruz Bence aklı selim davranmalı bu ülke için onlar da elini taşın altına koyması gerektiğini bilmeleri lazım Benim tavsiyem kendilerine budur dedi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.