Çeleğen, Tüm Ekinözü halkımızı mitinge davet ediyorum

Çeleğen, Tüm Ekinözü halkımızı mitinge davet ediyorum

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2017 13:20
Çeleğen, Tüm Ekinözü halkımızı mitinge davet ediyorum

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın 17  Şubat Cuma günü saat 14.00’de  Kahramanmaraş'ta yapacağı mitinge  , tüm Ekinözülüleri ve Kahramanmaraşsıları  davet etti.

 

Kahramanmaraş'ta ve İlçelerinde yapımı tamamlanan eserlerin toplu açılışını gerçekleştirecek olan  Cumhurbaşkanı Recep Tayip  Erdoğan, nisanda yapılacak anayasa referandumu için  Kahramanmaraş'tan ’evet’ çağrısı yapacağını ifade eden    Çeleğen  “Cumhurbaşkanımızı şehrimizde en iyi şekilde ağırlamak için  Büyükşehir Belediye Başkanımızla ,İl Başkanımızla ,Milletvekillerimizle ,İlçe Başkanımızla  çalışmalarımıza başladık.

17  Şubat Cuma günü saat 14.00’de  Müftülük Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitap edeceğini belirten Çeleğen, “İleri demokrasi yolunda Cumhurbaşkanımız  Kahramanmaraş'ılar ile buluşacak. Yapılacak mitinge ve açılışlara bütün halkımız davetlidir. Nasıl ki 15 Temmuz gecesi güzel bir şahlanış yaptık yine aynı kararlılıkla dimdik bir şekilde Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Bunun için bütün halkımız el ele Cumhurbaşkanımızın yapacağı Mitingde  birlik ve beraberliğini  gösterecek dedi.

Bizler inanıyoruz ki  Ekinözü halkı Bu zamana kadar  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadı, bırakmayacaktır. Yapılacak olan mitinge bütün halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.