CHP tarafı karıştı!

Erken seçim çağrısı yapan Kılıçdaroğlu’nun CHP’sinde mahalle delege seçimlerine bile şaibe bulaştı. CHP’li Canpolat kendi adamlarını delege yapmak için seçimlere müdahale etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2017 12:40
CHP tarafı karıştı!

CHP’nin Türkiye genelinde yaptığı delege seçimlerinin çoğu kavgalı geçerken, bazı ilçelerde liste savaşı yaşanıyor. İstanbul’da en fazla delegenin seçildiği Kadıköy’de yaşananlar ise ‘pes’ dedirtecek cinsten!

KONTENJANA UYULMAMIŞ 

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, delege seçimlerinde cinsiyet ve genç kotasına uyulmadığı gerekçesiyle Kadıköy’e müdahale etmek istedi. Bunun üzerine Kadıköy ilçe başkanlığı il yönetiminin değişikliklerini kabul etmedi. İl yönetiminin listelere müdahil olmasını engelleyen Kadıköy ilçe başkanlığı, belgelerin orijinallerini il yönetimine vermedi. Canpolat bunun üzerine Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin ve ilçe yöneticilerini disipline sevk etti.Ancak Özgür Aydın’ın oylamada ilçe yöneticileri lehinde oy kullanarak Canpolat’a tepkili bir konuşma yaptığı öğrenildi. 130 üyesi bulunan Beyoğlu İstiklal Mahallesi’nde de sadece bir oy kullanıldı. 

İl başkan adayıydı seçilemedi

CHP’de yapılan mahalle delege seçimlerinde en büyük şoku 2 yıl önce Canpolat’ın rakibi olarak İl Başkan adayı olan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek yaşadı. Zeybek, delege seçimlerinde üyelerin oylarını alamayınca seçilme hayalleri suya düştü. 

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.