CHP ulusal bilince prangadır!

CHP ulusal bilince prangadır!

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2017 17:27
CHP ulusal bilince prangadır!

Kahramanmaraş MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP'nin Referandumda Milletin yanından yer almaktan kaçarak ulusal bilince pranga olduğunu belirten Başkan Akpınar, çarıpcı açıklamalarda bulundu. 

Akpınar'ın konuşmasından satırbaşları: 

CHP zihniyeti gün geçtikçe Türkiye'yi sık boğaza getirmeye çalışmakta sistemi tıkamaktadır. Türkiye ve Türk Devleti için çalışılan Yeni Anayasa görüşmelerini fütursuzca engellemekte saçma sapan protestoları ile tüm Türkiye'nin beklediği Yeni Anayasa paketi çalışmalarını sabote etmekten geri kalmamıştır.

 

Yeni Anayasaya destek vererek Hükümete bastonluk yapıyor, arka bahçesi oluyormuşuz... Bilge Liderimiz sayın Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi: Bre densizler siz fetönün kurşun askerliğine talip olurken birşey olmuyorda bizim Türkiye'yi müdafaa etmemiz mi gözünüze batıyor.

akpinar.jpg

Milliyetçi Ülkücü hareket yolundan şaşmamış, ülkülerinden vazgeçmemiştir. Bizim bir yeminimiz,  chp zihniyetinin ise ardı arkası kesilmeyen yanlışlıkları vardır bu göz önündedir.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Parti Meclisi toplantısının açılış konuşmasında, Fransa saldırısına dair açıklamalarının ardından Ortadoğu'daki terör sorununa değinerek  "Ortadoğu'da savaşı biz çıkarıyoruz" açıklamasını yaparak Türkiye'nin sırtındaki hançer modundan bir an evvel çıkmalıdır. 

Çıktığı programlarda CHP olarak 2016’da, KCK terör örgütünden de DHKP-C terör örgütünden de Pkk'dan da çok sayıda  tutukluyu  ziyaret ettik ayrım yapmadık diyen CHP  güvenlik güçlerimizi şehit edenlerin tüyü yetmemiş bebeleri yetim bırakan bu canilerin avukatlığına soyunmuştur.

Türk Milletinin her türlü imkanlarından yararlanlar acımasızca harcama yapmış Milyonluk faturalarla Milletin beline kambur olmuş ardından pişkin bir ifade ile  'divan üyelerine verilen hakkı kullandım' diyerek Türk Milletinin hakkına girmiştir.

CHP Zihniyeti pkklıların cenazelerinde gözyaşı dökmüş tabutlarına sarılmışlardır.

CHP varsın Terörist ziyaretlerini  siyaset yapmak sansın, Terör örgütleriyle kol kola olmaya devam etsin.Varsın Yapılan yanlışlarla iktidar olma hayallerini suya atsın..

CHP ATATÜRK'ÜN EMANETLERİNE İHANET ETMİŞTİR

 CHP'nin durumu ortadadır. 90 yıllık partinin hali içler acısıdır. Bu zihniyet Atatürk'ün emanetlerine, emeklerine ve mücadelesine ihanet etmiştir.

Liderimiz Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi, PKK'ya cici çocuk muamelesi yapan, sicili bozuklar ortadadır!  Atatürk yerinden kalkıp  bunların halini görse ya tekrar yatar yada bunların alayını izmire kadar kovalar!

Ayrıca herkes bilmedilir ki,  Türkiye’yi bölme projesine MHP’yi parçalayarak hizmet etmeye çalışanlar bilsinler ki; ülkücü hareketin yiğit evlatları liderimizin etrafında ve Kutlu davalarının emrinde bir kale gibi dimdik durmaktadır.

SEVDAMIZ DEVLET KARARIMIZ EVET

Bu davaya gönül veren, ömrünü adayan herkes arkadaşımız şunu gayet iyi bilmelidir ki Ülkücü hareket Yıkılmadıkça Türkiye güvendedir!

Sevdamız DEVLET Kararımız EVET...

* Millet için, Devlet için, Cumhuriyet için, Türklüğün bekası için, velhasıl Türkiye için EVET...

* Devlete EVET, millete EVET, Türkiye Cumhuriyeti ebed müddet...

* Bu ülke için yeminimiz var,Evet VAZGEÇİLMEZ! Onun için EVET..." diyor tüm gönüldaşlarımı ve siz değerli basın mensuplarını allaha emanet ediyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.