CHP'li isim FETÖ avukatı oldu!

CHP'li isim FETÖ avukatı oldu...

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2016 13:09
CHP'li isim FETÖ avukatı oldu!

CHP Mersin Milletvekili iken, Meclis'te yaptığı konuşmada teröristbaşı Fetullah Gülen'e 'Çete' diyerek hakaret ettiği gerekçesiyle tazminata mahkum edilen avukat İsa Gök, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasında tutuklanan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özgür Sanal'ın avukatlığını üstlendi.

Gök, "Sanıyorum ki, Fetullah Gülen'in milletvekillerine karşı açtığı tek dava bana açtığı bu davadır. Şu anda Fetullah Gülen suç şebekesine karşı mücadele edilirken, kurunun yanında yaş yanmamalıdır. Müvekkilimin ailesini 30 yıldan fazla tanıyorum. Yapılan şey kesinlikle bir hata. Dolayısıyla bu kişinin kurunun yanında yaş hesabına yanmaması için mücadele veriyorum" iddiasında bulundu.

İsa Gök, 2011'de TBMM'deki konuşmasında gazeteci Ahmet Şık'ın tutuklandığını hatırlatarak, "Emniyet teşkilatı içinde örgütlenen Fetullah Gülen cemaati için cemaat, tarikat, çete, ne derseniz deyin ama hayırlı hiç bir kelimeyi kullanamazsınız. Bu Fetullah Gülen emniyet teşkilatına sızıyor, her birime giriyor" demişti.

KAYNAK:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.