Çiftçiler tarımdaki hibelerden yararlanmalı

Çiftçiler tarımdaki hibelerden yararlanmalı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2017 11:24
Çiftçiler tarımdaki hibelerden yararlanmalı

Kahramanmaraş ToçBir-Sen 59 Numaralı şube başkanı Bayram Nurdoğan Toç Bir sen olarak Kahramanmaraş’ta önemli faaliyetlere imza attıklarını belirtti.

Çiftçinin birçok yasal hakkı olduğunu belirten Nurdoğan, Çiftçilerin ve üreticilerin benzeri haklarını korumak için 420 üye ile yoğun çalıştıklarını belirtti.

Nurdoğan açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Tarım ve Orman alanında çalışan bir sendikayız. Ayrıca genel merkezimiz Ankara’da onlardan gelen talimatlar doğrultusunda hareket ediyoruz. Kahramanmaraş’ta ki üye sayımız 420 civarında, Kahramanmaraş’ta TOÇBİR-SEN iki şubesi var. Şu an için Kahramanmaraş’ta çözüm odaklı çalışıyoruz. Hedeflerimiz anında çözüm, sonuca ulaşmadır.  2 şubemizde bir tanesi 2 No’lu şube Orman Bölge Müdürlüğünde, 56 Nolu şube TMO, Tarım İl Müdürlüğü Geçit Kuşağı Kalkınma Enstitüsünde oluşmakta ve üyesi sayımız 420 civarında.

Bizim Toç-BirSen olarak ana amacımız vatandaşlarımızın üretim esnasında bir sıkıntı yaşamaması, Ürettikleri ürünleri pazarlama konusunda ve devletin verdiği hibe destekleri konusunda çok önemli adımlar attık ve üyelerimizin yasal haklarını korumak ve onlara bu haklardan faydalanması için gerekli önlemleri almalarını sağladık.”

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.