CİMBOM FIRSATI TEPMEDİ

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek ligde fenerbahçe’yi geride bırakarak üçüncülük koltuğuna oturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2016 22:02
CİMBOM FIRSATI TEPMEDİ

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek, lider Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 2'şer puan kaybettiği haftada önemli bir 3 puana imza attı.

6. dakikada ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda topla buluşan Lukas Podolski, yerden gönderdiği şutla Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

53. dakikada Kasımpaşa mücadeleyi 1-1'e getirdi. Sabri'nin hatasında topla buluşan Samuel Eduok'un şutu kaleci Muslera'dan döndü, pozisyonu takip eden Eduok, topu soluna çektikten ağlara gönderdi ve durum 1-1'e gedi.

59. dakikada cimbom bir kez daha öne geçti... Bruma ceza sahasında kontrolünü kaybedip yere düşerken son anda sol ayağıyla şutunu çekti ve durum 2-1'e geldi.

74'te Kasımpaşa'da Kenneth Otigba, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. Bu pozisyondan 4 dakika sonra Koita'nın şutunda top Hakan Balta'nın eline çarptı ve hakem hakem Mete Kalkavan beyaz noktayı işaret etti. Topun başına geçen Adem Büyük'ün yerden kullandığı penaltıda kaleci Muslera gole izin vermedi.

Maç Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonucun ardından 26 puana yükselen Galatasaray 3. sıraya yerleşti ve Fenerbahçe'nin önüne geçti. Son 4 maçında 3 yenilgi 1 beraberlik alan Kasımpaşa ise 12 puanla 13 sırada yer aldı.

 

KASIMPAŞA: 1 - GALATASARAY: 2

 

STAT: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar

 

KASIMPAŞA: Ramazan Köse, Popov, Otigba, Titi, Veigneau, Sadiku, Pavelka (Dk. 89 Ferhat Kiraz), Tunay Torun, Andre Castro, Eduok (Dk. 65 Koita), Adem Büyük (Dk. 83 Turgut Doğan Şahin)

GALATASARAY: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Serdar Aziz, Hakan Balta, Carole, De Jong, Selçuk İnan, Yasin Öztekin (Dk. 89 Linnes), Sneijder (Dk. 90+3 Josue), Bruma, Podolski (Dk. 90+1 Eren Derdiyok)

 

GOLLER: Dk. 6 Podolski, Dk. 59 Bruma (Galatasaray), Dk. 53 Eduok (Kasımpaşa)

KIRMIZI KART: Dk. 74 Otigba (Kasımpaşa)

SARI KARTLAR: Dk. 7 Serdar Aziz, Dk. 78 Hakan Balta (Galatasaray), Dk. 45 Sadiku, Dk. 87 Pavelka (Kasımpaşa)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.