Çocuk istismarına önlemler anlatıldı

Kahramanmaraş İl Müftülüğü, yaz tatilinde Kuran kurslarında vazife yapacak olan din görevlilerine altın değerinde konferans verdi. Konferansın konusu, 'Çocuklara Yönelik İstismar ve Önlemler' oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2015 09:49
Çocuk istismarına önlemler anlatıldı

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğü Yaz Kuran Kurslarının Başlamadan Önce Din Görevlileri Ve Kuran Kursları Öğreticilerine Yönelik Çocuk İstismarıyla İlgili Bir Seminer Düzenledi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezini Dolduran Görevlilere Kahramanmaraş İl Müftülüğü Vaizi Mehmet Seri Doğru “Çocuklara Yönelik İstismar Ve Önlemler” Konulu Seminer Verdi.

Programda Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü İsmail Günay Değerlendirmesinde, Yaz Kuran Kurslarında Görev Alacaklara Altın Değerinde Bir Seminer Verdiklerini Vurguladı.

Çocuk İstismarıyla İlgili Modern Zamanların En Büyük Problemlerinden Biri Olduğunu Belirtti. Çocuğun Cinsel İstismar Malzemesi Haline Getirilmesi Çok Daha Çirkin Bir Davranıştır Diyen Müftü Günay, Görevlileri Dikkatli Olmaları Hususunda Uyardı.

Programda, Bayan Kuran Kursu Öğreticisi Şule Eren İle Din Görevlileri Ve Gönüllüleri Dernek Başkanı Şevket Bozdoğan Da Seminerin Olumlu Ve İstifade Edilecek Olmasından Dolayı İlgililere Teşekkür Ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.