Çok katlı otoparkta katlar yükseliyor

Çok katlı otoparkta katlar yükseliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2017 09:11
Çok katlı otoparkta katlar yükseliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından otopark sorununu çözmek için kısa süre önce yapımına başlanan Arasa Çok katlı Otopark inşaatı hızla devam ediyor.

Arasa Camii yanında inşaatına başlanan 1000 araçlık otoparkta C blok tamamlanırken, B1 ve A1 blokların birinci katları çıkılmaya başlandı.

Çok katlı otoparkta aynı zamanda A2 bloğunun temel döşeme çalışmaları ise sürüyor.

İKİ GİRİŞ-ÇIKIŞLI OLACAK

Şehrin merkezinde toplam 1000 araç kapasiteli, 40 bin metrekare inşaat alanı olan, içerisinde engelli park alanları, elektronik park göstergeleri, kameralı güvenliği, mescidi, yağlama yıkama bölümü olacak olan otoparkta aynı zamanda Şazibey camii yol kotundan ve alt yol kotundan giriş- çıkışı yapılacak.

Tasarım olarak araçların hızlı şekilde dolup-boşalma sistemine göre ve son katı meydan olabilecek şekilde dizayn edilmiştir.

Arasa Otopark A, B ve C olmak üzere üç bloktan oluşmakta olup, A ve C blokları 4’er katlı, B blok ise beş katlı olarak yapılacak.

otopark1.jpg

MODERN MİMARİYE SAHİP OLACAK

Modern mimari yapıya sahip olan otoparkta araç giriş çıkışları, araç tanıma sistemleri her katta dolu boş otopark sayısı gibi modern özelliklere sahip olacak. Şehrin merkezinde toplam 1000 araç kapasiteli, 40 bin metrekare inşaat alanı olan, içerisinde engelli park alanları, elektronik park göstergeleri, kameralı güvenliği, mescidi, yağlama yıkama bölümü olacak olan otoparkta aynı zamanda Şazibey camii yol kotundan ve alt yol kotundan giriş- çıkışı yapılacak.

Tasarım olarak araçların hızlı şekilde dolup-boşalma sistemine göre ve son katı meydan olabilecek şekilde dizayn edilecek.

Otopark inşaatında üç kısımdan oluşan C bloğunun bina çalışmaları tamamlandı. B1 ve A1 bloklarının ise temel hazırlık çalışmaları sürerken, rampa temeli döküldü ve perde ve rampa çalışmalarında birinci katlar çıkıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.