Çorum Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta Çocuklara Kırtasiye Desteği

Çorum Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin etkilediği Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesindeki ilkokula başlayan öğrencilere kırtasiye ve çanta desteği sunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Eylül 2023 16:02

Çorum Belediyesi, Kahramanmaraş Afşin'deki depremzedelerin çocuklarına kırtasiye desteği sağlıyor. Kardeşlik bağları güçleniyor.

GAZİOSMANPAŞA İLKOKULU'NDA DUYGU DOLU ANLAR

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Gaziosmanpaşa İlkokulu'nda gerçekleşen kırtasiye dağıtımında duygusal bir konuşma yaptı.

ÇORUM'DAN AFŞİN'E KIRTASİYE YARDIMI

Okulların açılmasıyla birlikte Çorum Belediyesi, öğrencilere defter, silgi, kalem, sulu boya ve resim defteri gibi kırtasiye malzemeleri yardımı sağlıyor. Aşgın, aynı yardımı Afşin'deki öğrencilere de ulaştırmak istediklerini ifade etti.

corum-belediyesinden-kahramanmarasta-cocuklara-kirtasiye-destegi.jpg

AFŞİN'DE BİR İLK

Afşin'de uyum eğitimine başlayan birinci sınıf öğrencilerini mutlu etmeyi amaçlayan Aşgın, kırtasiye setlerini öğrencilere ulaştırarak başkan amcalarından gelen ilk hediyeleri oluşturuyor.

Çorum Belediye Başkanı, Afşin ile Çorum arasındaki kardeşlik bağlarının her zaman devam edeceğini ve yeni açılan bir bulvarda Çorum'un adını yaşatacaklarını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, kırtasiye malzemeleri için Çorum Belediye Başkanı Aşgın'a teşekkür etti. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven de Çorum halkına verdikleri destek için teşekkürlerini iletti.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.