Çubukçu: Transferler dengemizi bozmayacak

Çubukçu: Transferler dengemizi bozmayacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2017 09:29
Çubukçu: Transferler dengemizi bozmayacak

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, bu sezonki hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu yinelerken, ''Gelecek sezon için transfer çalışmalarını emin adımlarla sürdürmeye devam ediyoruz'' dedi

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Süper Lig'de sezonu Avrupa kupalarına katılarak tamamlamak istediklerini yinelerken, gelecek sezon için transfer çalışmalarının da emin adımlarla yapıldığını ifade etti. Çubukçu, takımın ahengini bozmayacak ve UEFA kriterlerini de göz önünde bulundurarak gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirterek, ''Kiralıktan dönecek, takıma katılacak ve aramızdan ayrılacak oyuncular olacak. Transferler takım içindeki uyumu bozmayacak. Bu uyumu yakalamak kolay değil. İnce eleyip sık dokuyoruz. Şu anda önceliğimiz ligde kalan 4 maçımız. 4 haftada en iyi sonuçları elde edip, sezonun tamamlanmasının ardından dikkatimizi iç ve dış transfere vereceğiz" dedi. Avrupa kupalarına katılmak istediklerini hatırlatan Çubukçu, "Deplasmanda Adanaspor ve Fenerbahçe, iç sahada ise Başakşehir ve Bursaspor ile oynayacağımız 4 maç var. Bu karşılaşmalardan alacağımız sonuçlar Avrupa kupalarına katılma noktasında belirleyici olacak. Bu maçlardan en az kayıpla ayrılarak Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

KONGRE GÜNDEMDE YOK

Asbaşkan Ahmet Çubukçu, son zamanlarda gündeme gelen kongre tartışmalarıyla ilgili olarak "Bu aralar, 'kongre yapılacak mı, yapılmayacak mı?' yönünde bir gündem oluştu. Biz yönetim kurulundaki bu ekiple görev süremizi dolduracak şekilde bir yolculuğa çıktık ve bu yolculuğu sürdürüyoruz. Kongre gündemimizde yok'' diye konuştu.

Fırtına bugünAdana'ya uçacak

Trabzonspor teknik ekibi, dün gerçekleştirilen antrenmanda son iki haftada kaybedilen puanların ardından moralleri bozulan futbolcularla yakından ilgilendi. Hazırlıklarını bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürecek olan bordo-mavililer, ardından Süper Lig'in 31. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacağı maç için saat 14.30'da özel uçakla Adana'ya gidecek.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.