Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkel'e ağzının payını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkel'e ağzının payını verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2017 14:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkel'e ağzının payını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel'in 'Hollanda'nın yanındayım' sözlerine "Hollanda'nın yanında duruyorsun. Peki, Sen Hollanda'nın yanında mısın? Güzel bende halkımın ve hakkın yanındayım." cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Anadolu Yayıncılar Derneği üyeleri ile buluşmasında konuştu.

Erdoğan, Almanya Şansölyesi Angela Merkel'e tepki gösterdiği açıklamasında "Medya mensubu adı altında ajanlık yapanlara, terör örgütlerine militanlık yapanlara asla taviz vermeyeceğiz. Düşünün bir ajan terörist geliyor, neymiş basın mensubuymuş. Bir ay Almanya'nın İstanbul konsolosluğu rezidansında misafir ediliyor. Tam da Cumhurbaşkanlığı Köşkünün yakınında. Ve Şansölye diyor ki bizim bir çifte vatandaş olan gazetecimiz var, onu bırakın! Ben size 4 bin 500 teröristin listesini verdim ve iadesini istiyorum dedim. Dedi yargı bakıyor. Bizde de yargı bakıyor. Bizde yargı bağımsızdır. Şu an bu kişi içeride. Bu süreç böyle devam edecek. Sen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına, Bakanlarına kapılarını kapatıyorsun. Hollanda'nın yanında duruyorsun. Peki, Sen Hollanda'nın yanında mısın? Güzel bende halkımın ve hakkın yanındayım. Bu böyle devam edecek." sözlerine yer verdi.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.