CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAŞKAN ERKOÇ’A ZİYARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenleri için geldiği Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2015 09:45
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAŞKAN ERKOÇ’A ZİYARET

Müftülük Meydanı’nda yapılan toplu açılış törenlerinin ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Belediye Şeref Defterini imzaladı.

stc_6178-kopyala-kopyala.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’a Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından verilen Kırmızı Şeritli İstiklal Madalyasını inceleyerek, Başkan Erkoç’tan bilgiler aldı.

Hediye takdiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi’nden ayrılarak, Kahramanmaraş Valiliği’ne geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Başkan Erkoç, Genel Sekreter İbrahim Ulaş, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile diğer ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile diğer ilgililer katıldı.

stc_6294-kopyala-kopyala.jpgstc_6341-kopyala-kopyala.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum