“Cumhurbaşkanlığı sistemi ile yeniden diriliş yaşayacağız”

“Cumhurbaşkanlığı sistemi ile yeniden diriliş yaşayacağız”

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2017 09:10
“Cumhurbaşkanlığı sistemi ile yeniden diriliş yaşayacağız”

Türkiye’nin daha da büyüyüp gelişmesi için Başkanlık Sisteminin şart olduğunu belirten Ünlü Tarım İşletmecisi Ruşen Ünlü, “Cumhurbaşkanlığı Sistemi Türkiye’miz için yeniden bir diriliş olacak” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Ünlü Tarım İşletmecisi Ruşen Ünlü, “Cumhurbaşkanlığı Sistemi Türkiye’miz için yeniden bir diriliş olacak” dedi. Cumhurbaşkanlığı Sistemine geç kalındığını belirten Ünlü, “Zararın neresinden dönersek kardır” diyerek şunları söyledi: “Koalisyon sistemlerini düşündüğümüz zaman Cumhurbaşkanlığı Sistemini sonuna kadar desteklememiz gerektiği kanaatindeyim. Milletimiz ve birlik beraberlik açısından bu sistemin gelmesi gerekiyor. Uyuşmazlıkların ve her kafadan ayrı bir ses çıkmasının önüne geçilebilmesi için bu sistemin gelmesi gerekiyor.

CUMHURBAŞKANI SİSTEMİ EKONOMİYİ ŞAHLANDIRACAK

Türkiye darbeler yaşadı, muhtıralar yaşadı, krizler yaşadı. Bunların önüne geçebilmek için bu sistemin gelmesi gerekiyor. Bu sistem geldiği zaman Türkiye yaşanan bütün krizlerin önüne geçecek. Darbeler ve darbe teşebbüsleri görüldü. Bunların hepsi durduruldu ama bundan sonra da durdurulabileceği kesin değil. Ama bu sistem gelince ortada böyle bir şey kalmayacak. Darbelerin ve tıkanıklıkların önüne geçilecek. Ekonomi anlamında büyük avantajlar sağlanacak.

CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ DESTEKLENMELİ

Cumhurbaşkanlığı sistemini desteklemeliyiz. Batının bize bakış açısı ortada. Bu sistemi faaliyete geçirmeliyiz ki batı Yeni Türkiye’yi görsün. Memleketimiz için büyük fayda sağlayacak ve bu faydayı 17 Nisan’dan itibaren göreceğiz. Artık vatandaşımızın her şeyi görüp ona göre karar vermesi lazım. İnsanlarımızın huzuru ve birlikteliği için Cumhurbaşkanlığı Sisteminin desteklenmesi lazım. Umudumuz bütün partilerin bu süreci desteklemesiydi. Memleket için bu süreci bütün partilerin desteklemesini isterdik. Milliyetçi Hareket Partisi bu sistemin bize olan faydasını gördü ve desteğini verdi. Bu sadece AK Parti’nin davası olsaydı Milliyetçi Hareket Partisi buna destek vermezdi. Ama ülkemizin geleceği için faydalı bir süreç olduğu için Milliyetçi Hareket Partisi desteğini verdi” ifadesini kullandı.

TÜRKOĞLU YÜZDE 80 EVET DİYECEK

Türkoğlu halkı ile sürekli Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin desteklenmesi için iletişim kurduğunun altını çizen Ünlü, “Buradan edindiğimiz fikirlere göre Türkoğlu’ndan büyük oranda ‘evet’ çıkacaktır. Biz de gece gündüz demeden referanduma kadar çalışacağız. Türkoğlu’ndan yüzde 80 oranında ‘evet’ oyu çıkacağını düşünüyorum. Vatandaş düşmanların ülkemize neler yapacağını 15 Temmuzda gördüler. Bunların tekrar yaşanmaması için ve memleketimize zarar gelmemesi için sandıkta ‘evet’ demeleri gerekiyor. Ve milletimiz bunların önüne geçmek için ‘evet’ diyecektir. Memleketimizin üzerinde oynanan oyunları herkes gördü ve bu süreçte bütün şer odakları etkisiz hale gelecektir. Bütün tıkanıklıklar son bulacak” şeklinde konuştu.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.