Cumhurbaşkanlığı Sistemi Türkiye’nin önünü açacak

Cumhurbaşkanlığı Sistemi Türkiye’nin önünü açacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2017 14:29
Cumhurbaşkanlığı Sistemi Türkiye’nin önünü açacak

İntaş Sigorta İşletme Sahibi Bayram İnce 16 Nisanda yapılacak olan halkoylamasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Anayasa ve sistem değişikliğinin Türkiye’ için çok büyük bir ihtiyaç olduğunu belirten Bayram İnce Referandumdan ‘evet’ oyu çıktığı takdirde güçlü ve istikrarlı bir Türkiye olacağını söyledi.

Bayram İnce açıklamasında; “Türkiye çift başlı yönetimden çok çekti. Mevcut sistemin değişmesi artık zorunlu hale geldi. Mevcut sistemde çok kez ekonomik kriz yaşandı, darbeler ve darbe teşebbüsleri oldu. Bu durumlardan hem ekonomi anlamında hem de siyasi anlamda çok gerileme yaşadık.  Mevcut sistemde sürekli pürüzler yaşadık. Yeni sistem eğer kötü olsaydı Osmanlı Devleti 600 yıl ayakta duramazdı.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinin sürece desteği ile ilgili konuşan Bayram İnce; “AK Partinin tabanına indiğinizde orada da Milliyetçilik ruhunu görürsünüz. Ve bu süreç Milliyetçilik açısından desteklenmesi gereken bir süreç. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu süreci desteklemesinin en büyük nedenleri; onlar da ülkeyi daha iyi bir konuma taşımak istiyorlar ve ülke çıkarları neyi gerektiriyorsa onu yapıyorlar. Türkiye’nin her zaman büyümesi için çaba gösteren başta Sayın Devlet Bahçeli’yi ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.