Cumhurbaşkanlığı Sistemi Türkiye’ye güç katacak

Cumhurbaşkanlığı Sistemi Türkiye’ye güç katacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2017 09:55
Cumhurbaşkanlığı Sistemi Türkiye’ye güç katacak

Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Mercan Balıkçılık İşletme Sahibi Teyfik Alma, “Cumhurbaşkanlığı Sistemi Türkiye’ye güç katacaktır” dedi.

Mevcut Parlamenter sisteme bakıldığı zaman başbakan cumhurbaşkanı kavgaları görüldüğünü belirten Mercan Balıkçılık İşletme Sahibi Teyfik Alma, “Darbelerin, kavgaların, krizlerin yaşanmaması için Cumhurbaşkanlığı sistemi şart” dedi.  Parlamenter sistem ile ülkenin istikrar kazanmasını imkânsız gören Alma, “Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ülkemiz dünyada söz sahibi olacaktır. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile esnafımız büyüyecektir. Milliyetçi Hareket Partisinin bu desteğini tebrik ediyorum. Bu süreçte verdiği destek ile ülkemiz için büyük adım attılar. Gönül ister ki bütün partiler birlik olsun.

Ben annemi hastaneye götürdüğümde hastanede rehin kaldım. Bu sistemle her zaman mağdur olduk biz. Sağlık konusunda AK Parti Türkiye’yi zirve konumuna getirdi. Cumhurbaşkanımıza sonuna kadar güvendik. Ve güvenimiz boşa çıkmadı, ülkemiz her zaman kalkınma yolunda ilerledi” ifadesini kullandı. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.