Cuntacı Albay Uzay Şahin TSK'dan ihraç edildi

Cuntacı Albay Uzay Şahin TSK'dan ihraç edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Temmuz 2016 11:43
Cuntacı Albay Uzay Şahin TSK'dan ihraç edildi

Kritik YAŞ öncesinde Kara Kuvvetleri'nde 87 general, 726 subay ve 256 astsubay; Hava Kuvvetleri'nde 30 general, 314 subay ve 117 astsubay; Deniz Kuvvetleri'nde 32 amiral, 59 subay ve 63 astsubay hakkında ihraç kararı alındı. 

5. Zırhlı Tugay eski komutan yardımcısı ve Kahramanmaraş eski Garnizon Komutanı eski Albay Uzay Şahin hala yakalanamadı. TSK'dan ihraç ediken bin 684 asker arasında yer alan Cuntacı eski Albay Uzay Şahin, darbeden iki gün önce 13 Temmuz tarihinde yerini binbaşına teslim ederek İstanbul'a gitti. İstanbul'da 2. Zırhlı Tugay Komutanı cuntacı tuğgeneral Özkan Aydoğdu'nun yanına giderek 'Yurtta Sulh' hareketinden bahseden Şahin, generale üst komutanlık tarafından onaylandığın söyledi. 

Cuntacı generale darbe girişimindeki vazifesini de anlatan Şahin'in bu eylemini Cuntacı Tuğgeneral Özkan Aydoğdu verdiği ifade ile itiraf etmişti. 

Her yerde aranan cuntacı eski Albay Uzay Şahin, Resmi gazetede yayımlanan OHAL kararnamesi gereği darbe girişiminde yer aldığı için TSK'dan ihraç edildi. 

uzay-sahin.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.