Uzay Şahin'in bir şerefsizliği daha!

Cuntacı eski Albay Uzay Şahin'in bir şerefsizliği daha meydana çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2016 08:33
Uzay Şahin'in bir şerefsizliği daha!

15 Temmuz darbe girişiminde katliam emri veren cuntacı eski Albay Uzay Şahin'in bir şerefsizliği daha meydana çıktı. 

Cuntacı eski Albay vatan haini Uzay Şahin'in İstanbul Merkez Komutanlığında Üsteğmenlik yaptığı sırada askerlik yaptığı bilinen bir vatandaş, Şahin'in yüzüne bir askerin intihar ettiğini öne sürdü. Vatandaşın iddiasına göre 2000 yılında meydana gelen olayda Cuntacı eski Albay Uzay Şahin, İstanbul Merkez Komutanlığında istihbarat Üsteğmen olarak görev yapıyordu. 

İddiaya göre Şanlıurfalı bir asker, Uzay Şahin'in uyguladığı şiddet dolayısıyla bunalıma girdi. Zalim Şahin'in askerin kemiklerini kırdığını söyleyen vatandaş, daha sonra o halde nöbete gönderdiğini belirtti. Asker, 'nöbetten sonra gel odama görüşelim' diyen komutandan korkusundan kafasına sıkarak intihar etti. Askerin ailesine ise cinnet geçirdiği söylendi. 

Vatandaşın ifadesi ise şu şekilde: "Bu haysiyetsiz adam benim 2000 yılında askerlik yaptığım İstanbul Merkez Komutanlığında istihbarat Üsteğmen idi. Bu çok zalim bir adamdı. Bunun yüzünden Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı bir asker nöbette intihar etti. Ailesine de cinnet getirdi dediler. Bu adi herif o inançlı insanı 400 askerin içinde döve döve her tarafını karacak şekilde bıraktı ve o halle de nöbete gönderdi. Nöbetten sonrada gel odama görüşelim deyince o inançlı asker korkudan nöbet yerinde kendini vurdu. Bu bilginin kayıtları İstanbul Merkez Komutanlığında vardır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.