‘Daha güzel bir Türkiye olacak’

‘Daha güzel bir Türkiye olacak’

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2017 09:13
‘Daha güzel bir Türkiye olacak’

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘16 Nisan sonrası ne olacak?’ diye soruyorlar. Demokraside, hak ve özgürlüklerde daha güzel bir Türkiye olacak. Akıl, gönül gözüyle bakanlar bu güzellikleri görecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Güzel Bir Türkiye İçin Tabii ki Evet Programı"nda güzellik uzmanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:


 GÖZÜ OLUP GÖRMEYENLER: Ülkemizde pek çok kişi "16 Nisan'dan sonra ne olacak" sorusunu soruyor. Bu soruya en güzel cevabı sizler vermişsiniz. Söyleyeyim daha güzel bir Türkiye olacak. Demokraside daha güzel bir Türkiye gelecek. Hak ve özgürlüklerde daha güzel bir Türkiye olacak. Bazı gerçekler var ki gözü olup da görmeyenler, kulağı olup duymayanlar, dili olup, gerçeği söylemeyenler olur. 14 yıl bir sessiz devrim gerçekleştirdik. Bunu ben konuşmuyorum. Bunu, bize bugün saldıran Batı konuşuyordu.

 

 HANGİNİZE MÜDAHALE EDİLDİ?: "AK Parti bizim yaşam koşullarımıza müdahale ediyor" diyorlar. Kardeşlerim hanginize müdahale edildi? Hanginizin gelip de dükkanları kapatıldı? Bunlar yalan makinesi. İftira, her şey bunlarda. Ekonomide, yatırımlarda, istihdamda, bölgemizdeki sorunların çözümünde daha güzel bir Türkiye olacak. 16 Nisan'a husumetin ve taassubun kör ettiği gözlerle değil, akıl gözüyle, gönül gözüyle bakan herkes bu güzelliklere görecektir.


 BUNLARA RAĞMEN BAŞARDIK: Gensoruların 480'i reddedilmiş, 4'ü kabul edilmiştir. Bunların hepsi zaman kaybı. İstiyoruz ki artık böyle pet şişeler filan fırlatılmasın. 14 yıldır yaptığımız tüm reformlarda, attığımız tüm adımlarda, hayata geçirdiğimiz tüm projelerde bize çelme atanlar, adeta burnumuzdan getirenler şimdi bize bu 14 yılı örnek gösteriyor. İyi de bu dönemdeki çalışmalar, onların sistemin zaaflarını kullanarak önümüze çıkardığı tüm engellere rağmen yapılmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.