Darbeci hainlerin köklerini kurutacağız

Darbeci hainlerin köklerini kurutacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2016 18:14
Darbeci hainlerin köklerini kurutacağız

AK Parti MDK Üyesi Av. Metin Doğan, FETÖ’cü cuntacılarlarla mücadelenin süreceğini belirtti. Doğan, OHAL döneminde FETÖ’nün kökünün kurutulacağını aktardı.

Pensilvanya kökenli bir grup vatan haininin demokrasiye, milli iradeye yaptığı suikastı engelledik. İnşallah çok kısa süre içerisinde bu örgütten ülke olarak yakın zamanda kurtulacağız. Halkımız FETÖ’nün gerçek yüzünü bir kez daha gördü. Halkımız büyük bir feraset göstererek direndi. Bu yaşanan olayın ikincisinin olmaması için meydanlardayız. Bu gecede sabaha kadar meydanları tutarak milli iradenin bekçiliğini ve savunuculuğunu yapacağız.

Halkımız kendi üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmıştır. Kendini adeta ‘Ölümü öldüren Rabbe secdeler olsun sözündeki’ secde fiilini gerçekleştiren kahraman Türk milleti ile karşı karşıyayız. Tankların önüne yatan, göğsünü mermilere siper eden bir halkla karşı karşıyayız. Halkımız şehitler verdi. Mücadele etti ve vatanı büyük bir ihanetten kurtardı. Eğer bu halk sokaklara çıkmasaydı, tanklara tüfeklere, uçaklara helikopterlere direnmeseydi Allah muhafaza bu darbe başarılı olacaktı. Darbe girişimini sonuçsuz bırakan halkımızın cesaretidir. Halkımız her türlü övgünün üzerinde büyük gayret ve mücadele göstermiştir. Buradan aziz milletimize şükran borcumuzu iletiyoruz.

Türkiye yönünü batıya dönmüş, Avrupa Birliği ile tam üyelik müzakereleri yapan ve dünyanın hukuki denetimlerini sağlayan kurumlarına üye olan ve demokrasisi ile dünyaya örnek oluyor. İdam cezası kaldırıldı ama tekrar getirilmesi için bir mutabakata varılabilir.  Son hain yakalanıncaya kadar bu eylemler devam edecek. Bunların ordudaki, bürokrasideki, devletin çeşitli kademelerindeki bütün uzantıları temizlenecek ve jiletle kazınacaktır. Bu mücadele artık başka bir hürriyete bürünecektir. Bu mücadele vatana ve millete kast eden silahlı bir örgütle, dış mihraklarla, küresel güçlerle Türkiye’nin aleyhine hareket eden millete diz çöktürmek isteyen, halkına ateş ederek ölümüne sebep olan gözü dönmüş canilere karşı verilen bir mücadeledir. Bu mücadele son haşhaşi yargıya teslim edilene kadar devam edecektir. Kesinlikle kazdıkları kuyuya düştüler. İntihar ederek kendi sonlarını hazırladılar. Bunlar milletimizin gözünde değersizdi, şimdi tamamen yok oldular. Millet bunları kolundan tutup tutup yargya teslim ediyor. Bundan sonraki süreçte bunları her alanda nerede bulursak yargıya ihbar edeceğiz. Arzularını bir daha gerçekleştiremeyecekler. Köklerini kurutacağız. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.