Darbeciler arasında Uzay Şahin ismi!

Darbeciler arasında Uzay Şahin ismi!

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Temmuz 2016 13:00
Darbeciler arasında Uzay Şahin ismi!

 

Dün akşam Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne darbe girişiminde bulunan FETÖ'cü askerlerin Whatsapp grubu ele geçirildi. Binbaşı Murat Çelebioğlu'nun açtığı ve üst düzey komutanların yer aldığı grupta darbecilerin önemli gelişmeleri buradan paylaşacakları belirtiliyor. Binbaşı Çelebioğlu, “önemli duyuruları buradan yapacağım” dedikten sonra darbeci subaylar tek tek pozisyonlarını bildiriyorlar.

Bu konuşmaların arasındaki dikkat çeken ayrıntı ise Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Albay Uzay Şahin'in isminin de konuşmalar arasında yer alması. 

Görüntülerde Uzay Şahin'in adı geçsede o kişinin Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Albay Uzay Şahin olup olmadığı belli değil. Bu konuda herkes merakla bir açıklama yapılmasını bekliyor. 

Görüntülerde darbecilerin haberleşmek ve koordine olmak için açtıkları Whatsapp Grubuna mesaj atan, cihazda kayıtlı adıyla Uzay Şahin Alb'ın 'Mürsel telefonlara çıkma', 'Mürsel köprüyü aç ortaya zırhlı araç koy polis geçemesin', 'Sayı 20.000 trakya birlikleri de dahil' ve 'Geçirmeyin ateş serbest' diye mesaj attığı görülüyor. 

Bu görüşme videonun 1'inci dakika 10'uncu saniyesinden itibaren ulaşabilirsiniz.

3-089.jpg

 

 

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum