David Moyes: Utanç verici ve saygısızca

David Moyes: Utanç verici ve saygısızca

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2017 11:38
David Moyes: Utanç verici ve saygısızca

Sunderland Teknik Direktörü David Moyes, Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen ve Sunderland hakkında, "Küme düşerlerse transferim daha kolay olur" yorumunda bulunan Jeremain Lens'in bu açıklamalarını "Saygısızca ve utanç verici" olarak niteledi.

Sezon başı Sunderland'den Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelen Jeremain Lens'in açıklamalarına Sunderland'in hocası David Moyes ateş püskürdü.

Hollandalı oyuncu Lens, Fenerbahçe'de kalmak istediğini belirterek "Burada oynamaktan dolayı çok mutluyum fakat geleceğim benim elimde değil. Umarım burada uzun yıllar görev yapabilirim. Eğer Sunderland küme düşerse transferim daha kolay olur" ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamaları duyan Sunderland Menajeri David Moyes yaptığı açıklama şunları söyledi:

  • "Bu ifadeler onun bonservisini elinde bulunduran kulübe karşı saygısızca ve utanç verici. Burada birçok eski takım arkadaşı var ve her hafta çıkıp mücadele ediyorlar. Bunu söylemeniz, kulüpteki herkesten nefret ettiğinizi gösterir. Ona şans vermek istiyordum ama Lens, Advocaat'la çalışmak ve Fenerbahçe'ye gitmek istedi. Bu açıklamalardan sonra onun geri dönmesini isteyen olur mu bilmiyorum. Bence çok zor."

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.