DEBGİCİ, “ÇALMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

Ak Parti’nin rekor oy oranlarına imza attığı Dulkadiroğlu ilçesinin 7 Haziran seçimlerinde de aynı desteği sürdüreceğini kaydeden Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, bu hedef için “Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2015 10:32
DEBGİCİ, “ÇALMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

Ak Parti’nin rekor oy oranlarına imza attığı Dulkadiroğlu ilçesinin 7 Haziran seçimlerinde de aynı desteği sürdüreceğini kaydeden Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, bu hedef için “Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

Ak Partili üyelerin görüş ve önerilerini dile getirdiği Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Danışma Meclisi Mart ayı toplantısı dün parti binası toplantı salonunda düzenlendi.

Toplantıya, Ak Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Belediyesi Meclis üyeleri, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe teşkilatları ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, geçmiş seçimlerde büyük bir özveriyle çalışan ve Kahramanmaraş’ta rekorlara imza atan teşkilatın 7 Haziran seçimlerinde de aynı özveriyle çalışarak rekorlar kıracağını belirtti.

Yeni Türkiye yolunda Ak Parti Teşkilatlarının ortaya koyduğu hizmetin önemine değinen Debgici, “Çocuklarımıza ve onların çocuklarına iyi bir gelecek bırakmak istiyoruz. Bunun için de önümüzdeki iki ay bolunca çok çalışacağız ve Kahramanmaraş’tan 7’inci ve hatta 8’inci milletvekilini çıkaracak oy oranını çıkaracağız” dedi.

Türkiye’nin 7 Haziran seçimleriyle daha da büyüyeceğini kaydeden Başkan Debgici, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “7 Haziran seçimlerine artık az bir süre kaldı. Hızlı bir şekilde araziye inerek çalışmaları yoğunlaştırma zamanı geliyor. 7 Mart’ta gerçekleştirdiğimiz sandığa sahip çıkıyoruz toplantıları, mahalle teşkilatlarını tamamlamamızla alakalı toplantılarımız, sandık görevlilerimizin belirlenmesi teşkilatımız 7 Haziran seçimleri öncesi gerçekleştirdiği öncelikli faaliyetlerdi. Esas yapacağımız iş 7 Nisan itibariyle milletvekili aday listelerimiz açıklandıktan sonra hep birlikte yoğun bir program çerçevesinde çalışmaktır. Biliyoruz ki bu teşkilat 2001’den buyana en güzel çalışmaları ortaya koymuştur. Hem milletvekillerimiz, il başkanımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve mahallerimizin değerli muhtarlarıyla hep birlikte şehrimizin gelişmesi için büyük bir mücadele ortaya koyduk. Şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için gereken tüm çalışmaları yapmaya da devam edeceğiz.”

“YÜZDE 80’İN ÜZERİNDE OY HEDEFLİYORUZ”

Debgici, Dulkadiroğlu ilçesinin geride kalan 2 seçimde olduğu gibi 7 Haziran seçimlerinde de rekor kıracağını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “

“İnşallah bundan sonraki süreçte de bu çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. 2 yıllık ilçe başkanlığım döneminde iki önemli seçim atlattık. Sizlerle birlikte halkımızın büyük teveccühüyle hep birinci olduk. Amacımız 7 Haziran seçimlerinde de Dulkadiroğlu olarak ipi birinci olarak göğüslemektir. Gündemimiz olan yeni anayasayı oluşturmak için, Kahramanmaraş’ımızın 7 ve hatta 8’inci milletvekilini çıkarması gerekiyor. Bunun için de kendi bölgemizde yine yüzde 80’in üzerinde bir oy almamız gerekiyor. Bunun için de az konuşup çok çalışacağız. Önümüzdeki iki ayı çok kuvvetli çalışmalara ayırmamız gerekiyor. Geleceğimiz olan çocuklarımıza, onların çocuklarına daha güzel bir gelecek bırakmak istiyoruz. İstikrarlı büyüyen lider bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız.”

Başkan Debgici’nin konuşmasının ardından Dulkadiroğlu Belediyesi’nin 1 yıllık çalışmasını özetleyen sunu gösterisi izlendi. Sunumun ardından Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay bir konuşma yaparak teşkilat üyelerini bilgilendirdi.

7 Haziran seçimleri öncesi Dulkadiroğlu İlçesi’nin alt yapı sorunlarının yüzde 80’inin tamamlanacağını ifade eden Başkan Okay, geri kalan yüzde 20’lik kısmının ise seçim sonrasında tamamlanacağını anlattı.

Bundan sonraki süreçte alt yapı konusunun Dulkadiroğlu’nun gündeminden düşeceğini ifade eden Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Biz bu bölgede yaşayan insanların ayağını çamurdan keseceğimizi taahhüt etmiştik. Bu taahhüdümüzü de kilit parke taşı ile çözmüş durumdayız. Seçime kadar bu çalışmalarımız sona erecek. Şuanda 80 bin ton asfalt ihalesi yaptık. Kendi tesisimizde de ürettiğimiz asfaltla bölgemizin tüm sokaklarının asfaltını yenileyeceğiz. Bunu da seçimden önce yapmayı planlıyoruz” dedi.

Dulkadiroğlu’nu canlandıracak ve cazibe merkezi haline getirecek Kamu Külliyesi projesi hakkında da konuşan Başkan Okay, “Dulkadiroğlu bölgelerin doğuya doğru geliştiğini gösteren en büyük örnek olacağı en önemli projelerden biri olan kamu külliyesi konusunda proje hazırlamaya başladık. Hem biz hem de Dulkadiroğlu kaymakamlığımız proje çalışmalarına başladı. Bu proje bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek. Dulkadiroğlu, Osmanlı ve Selçuklu mimarisini yansıtacak modern binalar planlayacağız. Bu külliye bölgemize 50 yıl hitap edecek şekilde yapılacak” şeklinde konuştu.

Başkan Okay’ın ardından Ak Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan bir konuşma yaptı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Kahramanmaraş’a çok büyük önem verdiğini dile getiren Doğan, devam eden projelerin biran önce tamamlanması için başbakanın bizzat talimat verdiğini anlattı.

7 Haziran seçimlerinde Dulkadiroğlu’na büyük görevlerin düştüğünü dile getiren Doğan, bu seçimde de ilçeden rekor beklediklerini kaydetti. Bu kapsamda teşkilatın çok çalıştığını anlatan Doğan, daha geniş kitlelere ulaşılması için herkesin bu çalışmalara katkı sağlaması gerektiğini anlattı.

Doğan’ın konuşmasının ardından, katılımcılar İl Başkanı Doğan’a, İlçe Başkanı Debgici’ye ve Belediye Başkanı Okay’a sorular yöneltti. Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.