Demir fiyatlarındaki artış rahatsız edici seviyede

Türkoğlu’nun önemli yatırımcılarından Pınar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Pınarbaşı, Türkoğlu’nda yatırımın önünün açılması için yatırımcılara ve müteahhitlere kolaylık sağlanması gerektiğini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2017 13:39
Demir fiyatlarındaki artış rahatsız edici seviyede

Pınarbaşı, Türkoğlu Açık Cezaevi ve birçok yeni yatırımlar için konut ve benzeri yapıların inşaa edilmesi gerektiğini belirterek, Müteahhitlerin demir fiyatlarında çok zorlandığını ve bu alanda kolaylık sağlanması gerektiğine değindi.

İnşaat Sektöründeki demir fiyatlarının artışının sektörü olumsuz etkilediğini belirten Pınarbaşı, Durağan olan inşaat sektöründeki bu artışların piyasaya neşter vurduğunu belirtti.

Türkoğlu’ndaki yatırımların yeterli olmadığının altını çizen Ekrem Pınarbaşı, Yeni yatırımların önünün açılması gerektiğini savundu.

demir-fiyatlarindaki-artis-rahatsiz-edici-seviyede1.jpg

Pınarbaşı: “Demir fiyatlarının yükselmesi bizim çok mağdur ediyor. Ben bir inşaata temel atacağım 3 aydan bu yana demirini düşmesini bekliyorum ve temelini atamıyorum. 2017 yılı girdikten sonra temel atan firmaları görmedim.

Türkoğlu’ndaki yatırımlar yeterli değil. Önü açılmış bir yatırım sektörü var bunu görebiliyoruz. Lojistik gelirse, Türkoğlu’na açık cezaevi yapılıyor ve buralarda sağlanacak olan istihdamların Türkoğlu’na çok faydası olacaktır. Pınar İnşaat’ın farkı anahtar teslim inşaatlar yapıyoruz. İnsanlarımıza anahtar teslim bina veriyoruz. İki katlı bina yapan insanlara da ev yapmaya çalışıyoruz. Burada Anahtar Teslim evler yaparak insanlarımızın herhangi bir sorunda tek muhatap alması ve evine sahip olması, yaşanacak herhangi bir problemde kişinin karşısında bir muhatabı olması için biz Pınar İnşaat olarak Türkoğlu’nda inşaatları anahtar teslim yapıyoruz. Pınar İnşaat olarak Türkoğlu’nda Doğalgaz seramik ve birçok sektörde yatırımlara imza atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.