Demirci: “Türk milleti her zaman büyük önderler ve dehalar çıkarmıştır”

Kahramanmaraş Sağlık Sen İl Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci 12 Şubat Kurtuluş Bayramının 100 yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada ‘kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz’ dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2020 11:22
Demirci: “Türk milleti her zaman büyük önderler ve dehalar çıkarmıştır”

Demirci yaptığı açıklamada Türk milleti nesilden nesile aktarılan bu tecrübe ve birikim sayesinde var olduğumu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

“Tarih geçmişi olmayanın, geleceğinin de olmayacağını bize göstermiştir.  Türk Milleti en zor ve çetin şartlarda dahi, nesilden nesile aktarılan bu tecrübe ve birikimimizle bağrından her zaman bir önder çıkarmayı bilmiştir. Kurtuluş savaşında da yine bu büyük millet bağrından,  Büyük önderler, dehalar çıkartmış ve vatan topraklarını işgalden, milletini esaretten kurtarmıştır.

Bugün Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlamalarında, kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, aziz hatırları önünde saygı ile eğiliyoruz.”

Bilinsin ki, bizlere bırakılan bu miras, kutsal bir emanet olarak yeni nesillere aktarılacaktır. Bu vesile ile; Tüm Kahramanmaraşlı’ların, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100 yıldönümünü en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.