Demokrasiye teknolojik destek

Demokrasiye teknolojik destek

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2020 17:26
Demokrasiye teknolojik destek

Kahramanmaraş’ta bir yazılım firması halkın 15 Temmuz’da gösterdiği mükemmel iradeye karşılık olarak Akıllı telefonlarda bulunan Android ve Apple Store uygulamalarından indirilebilecek bir demokrasi meydanı isimli uygulama geliştirdi.

15 Temmuz’da FETÖ cü hainler tarafından Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne, halkın refah ve huzurunu hedef alan darbe girişiminin ne kadar ahlaksızca ve acımasızca yapıldığını gelecek nesillere aktarmak için ve Fetö teröristlerinin tarihin sayfalarında hain olarak adının kalması için ‘Demokrasi meydanı’ isimli uygulamayı geliştirdi. Kahramanmaraş’ın Teknoloji Üssünde yazılım ve uygulama geliştiren yazılım firmasının şirket müdürü Şeref KOCA yapmış olduğu açıklamada: “Öncelikle demokrasi meydanında nöbet tutan tüm yurttaşlarımıza selam olsun Bizler de akşamları kardeşlerimize destek veriyoruz kendi işimizde de desteğimizi artırarak Vatana millete ve tarihe tanıklık edebilmek adına çalışmalar yapıyoruz.
UYGULAMADA NELER YAPILABİLİYOR
Demokrasi Meydanı adını vermiş olduğu uygulama ile ilgili açıklama yapan Koca, uygulama akıllı telefonların yüzde yüzünde çalışıyor Android  ve App Store’de uygulama mevcut. Ücretsiz olarak tüm telefonların marketlerinde mevcut, bu uygulama sayesinde nöbet tutulan tüm şehirlerdeki demokrasi meydanlarından canlı yayınlar yapılabiliyor. Demokrasi meydanlarından nöbet tutan kardeşlerim uygulamayı kullanarak sosyal medyada Facebook ve Twitter'da, resim ve videolar paylaşılabiliyor. Uygulamamız bununla sınırlı değil canlı yayın yapılabiliyor Şikayet ve ihbar hattı ile vatan hainlerini yapmış oldukları ya da anlık yayınlamış oldukları yayınlar kanaat önderlerine belediye başkanlarına il başkanlarına valiliklere ve milletvekillerimize ya da başkomutanımıza da bildirme imkanı sunuyor.”
PROGRAM’IN BÜYÜK FAYDALARI VAR
Yazılım firmasının yöneticisi Şeref Koca, bu uygulamanın anlık olarak bilgi alışverişini hızlandırdığını belirtti. Uygulamanın yasal yollardan hiçbir engele takılmadan indirebileceğini söyleyen Koca, anketler yaparak halkın nabzını ve isteklerini sürekli olarak yokladıklarını söyledi. Koca, “Ayrıca uygulamada Facebook ve Twitter Entegrasyonu sağlanmış olup paylaşımlar yapılabilmektedir. Aziz milletimizin yakından ilgilendiği konulara anketler yapılmış olup, anket sonuçları kamuoyuna doğrudan anlık yüzdelik oran olarak paylaşılmaktadır. Yaptığımız bu uygulama neticesinde 15 Temmuz Vakasının Aziz Türk milletimiz tarafından unutulmaması ve yaşatılarak tarihin bu ihanetini bizden sonraki nesillere aktarabilmek ve aziz şehitlerimizin hatıralarını, yani o günleri unutmamak adına Tarih sahnesinde biz de üzerimize düşen görevi yapacağız,” dedi. 
ŞEHİRLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ.
Vatan hainlerinin meydanlara çıktığı an, onlara fırsat vermeyen aziz milletimize teşekkür eden Koca şunları söyledi,  “15 Temmuz akşamı milletin tankını, silahını, helikopterini ve uçaklarını kullanarak geceyi zifiri bir karanlığa çeviren vatan hainlerine Osmanlı tokadını çarpan aziz milletimiz. İçindeki vatan, millet ve din aşkı ile kendini tankların önüne helikopterden sıkılan mermiler ve uçaklardan atılan bombalara siper etmişlerdir. Rahmet olsun o şehit ve gazilerimize, onlar olmasaydı, bugün ne bir işimiz vardı’ ne de bir aşımız? Şehirlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, aziz milletimize teşekkür ediyoruz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.