Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni sezon heyecanı başladı!

Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni sezon heyecanı başladı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2016 14:10
Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni sezon heyecanı başladı!

TRT1 ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon heyecanı başladı! Haftaya ilk bölümü ile yayına girmesi beklenen Diriliş Ertuğrul dizisinde bu sezon neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. İşte Diriliş Ertuğrul dizisi ile ilgili önemli gelişmeler...

TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi olan Diriliş Ertuğrul yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 62. bölümü ile 3. sezona giriş yapacak olan Diriliş Ertuğrul dizisi ne zaman başlayak? sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. Mehmet Bozdağ'ın twitter hesabında yaptığı açıklamada Diriliş Ertuğrul dizisinin planlanan süreden biraz daha geç yayına gireceğini bildirdi. Dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı ise büyük merak konusu oldu. Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken TRT 1 yayın akışında Diriliş Ertuğrul'un yer almaması dizinin önüzümdeki hafta başlayacağı sinayalini verdi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON AÇIKLAMASI

Diriliş Ertuğrul dizisi iki yıldır memleketimizde ve dünyanın bir çok ülkensinde büyük bir heyecan ve merakla yakından takip edilmektedir. Ekip olarak gece gündüz bu ilgiye layık olamak için çalışmaktayız. Aynı zamanda dizimizin bu kadar ilgi görmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir. Zira marifet iltifata tabidir.

Diriliş Ertuğrul dizisi her yeni yayın döneminde Kayı boyunun yolculuk hikayesini anlatırken, tarihsel olarak başka diyarlara misafir olmaktadır. Bu da her yıl yeni bir konsept ve yeni bir hazırlık sürecini beraberinde getirmektedir. Bu yıl yaşadığımız darbe süreci bu hazırlıklarımızı menfi yönde etkilemiştir. Yine eğitimler sırasında bir oyuncumuzun ağır bir şekilde yaralanması, çekim takvimini bir hayli ileri atmıştır.

Elimizde olmayan sebelerden dolayı ve işimizi titizlikle yapma gayreti nedeniyle bu sezon birkaç hafta gecilmeli başlayacağız. Gecikmeden dolayı izleyicilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını ümit etmekteyiz. İnşallah ekim ayı içerisinde Diriliş Ertuğrul dizisi sevenleriyle buluşacaktır

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.