'DİRİLİŞ HABER' İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ GÜNDEMİNE ALDI

Kahramanmaraş'ta yaklaşık olarak 3 aydır çıkarılan, özgüveni ve disiplini ile sevilen ve okunan bir gazete örneği oluşturan 'DİRİLİŞ HABER' bu hafta gündemine Kahramanmaraş'taki inşaat sektörünü taşıdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2015 16:59
'DİRİLİŞ HABER' İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ GÜNDEMİNE ALDI

'DİRİLİŞ HABER' bu isimle belki gazetecilik cemiyetinde yeni duyuluyor. Ama profesyonel ekibi ve titiz çalışmasıyla okuruna elinden bırakamayacağı bir gazete sunuyor. Hem madden hemde manen oldukça renkli bir gazete olan 'DİRİLİŞ HABER' 3 aylık geçmişinde, İnşaat sektöründen, siyasete; sosyal yaşamdan spora her türlü haber çeşitliliği ile göz doldurdu, doldurmaya devam ediyor. Gazete okuruna haftanın 8'inci gününden değerli haberlerle pek çok mesaj veriyor. Evet sektörde yeni ama birçok haftalık, hatta bazı günlük gazetelerden dahi çok okunuyor ve seviliyor. 7'den 70'e her yaşa hitap eden gazete, uzun yıllar Kahramanmaraş'ta ve gazetecilik cemiyetinde isminden söz ettirecek gibi... Sosyal ve siyasal Kahramanmaraş'ı yakından tanımak istiyorsanız 'DİRİLİŞ HABER'İ' okuyun!

Bu değerli gazete bu hafta ise gündemine vatandaşı yakından ilgilendiren bir konuyu taşıdı. Gazete ekibi inşaat sektörünü irdeleyerek ve inceleyerek okuruna en iyi ev ve konut bilgilerini sundu. Pek çok inşaat firmasıyla görüşen muhabirler, ince eleyip sık dokuyarak Kahramanmaraşlıya kayda değer bilgiler ulaştırmayı hedefledi. 

dirilis1.jpg

'DİRİLİŞ HABER' sosyal gündeminin yanı sıra Kahramanmaraş'ta olan biten en ilginç ve dikkat çeken haberleri sayfalarında okurlarına sunuyor. 

dirilis2.jpg

Gazete düzeni ile de göze hitap eden 'DİRİLİŞ HABER' sektörün incisi durumunda. 

dirilis3.jpg

DİRİLİŞ HABER'İN 4'ÜNCÜ SAYFASI:

dirilis4.jpg

DİRİLİŞ HABER'İN 5'İNCİ SAYFASI: dirilis5.jpg

DİRİLİŞ HABER'İN 6'INCISAYFASI:dirilis6.jpg

DİRİLİŞ HABER'İN 7'İNCİ SAYFASI:

dirilis7.jpgDİRİLİŞ HABER'İN 8'İNCİ SAYFASI:

dirilis8.jpg

SİZLERE KAHRAMANMARAŞ'TAN RENKLİ BİR GAZETE SUNDUK...

OKUMANIZ VE TAVSİYE ETMENİZ TEMENNİSİYLE.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.