Dolandırıcı ikiz KEMAL'İN VİLLASINDA

Dolandırıcı ikiz KEMAL'İN VİLLASINDA

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2016 15:58
Dolandırıcı ikiz KEMAL'İN VİLLASINDA

İşadamı Mustafa Taşkıran’ı dolandırdıktan sonra 2011’de İzmit’i terk eden ve kayıplara karışan Adil Kılıçdaroğlu’nun nerede saklandığı ortaya çıktı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, dolandırıcı olan ikiz kardeşi Adil Kılıçdaroğlu’nu Balıkesir’in Burhaniye İlçesi’ndeki villasında sakladığı tespit edildi. İcralık olan Adil Kılıçdaroğlu’nun kaldığı 500 bin TL değerindeki lüks villaya, konut sahibi Kemal Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığı nedeniyle icra memurlarının giremediği öğrenildi.

Eski işadamı Mustafa Taşkıran’dan 2002 yılında aldığı yüksek meblağlı borcu senet yapılmasına rağmen ödemeyen ve İzmit’ten firar eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikiz kardeşi Adil Kılıçdaroğlu’nun izine Akit ulaştı. Dolandırıcı Adil Kılıçdaroğlu’nun, kardeşi Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’deki lüks villasında saklandığı belirlendi. İcralık olan Adil Kılıçdaroğlu’nun kaldığı lüks villaya, konut sahibi Kemal Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığı nedeniyle icra memurlarının giremediği öğrenildi. Dolandırıcı kardeşini de dolaylı olarak dokunulmazlık zırhınına büründüren ve lüks bir şekilde hayatını sürdürmesini sağlayan Kemal Kılıçdaroğlu, Adil’in 2002 yılında dolandırdığı ve bu nedenle maddi imkansızlıklara sürüklenen eski işadamı Mustafa Taşkıran’ın borcunu ödeme noktasında kılını dahi kıpırdatmıyor.

DOLANDIRICI KARDEŞİNİ LÜKS VİLLASINDA SAKLIYOR

Akit’in ulaştığı bilgilere göre 2002 yılında işadamı Mustafa Taşkıran’dan aldığı 22 bin TL’lik borcu ödemeyen ve bu nedenle 2011’de ailesiyle birlikte İzmit’i terk ederek ortadan kaybolan Adil Kılıçdaroğlu, ikiz kardeşi Kemal Kılıçdaroğlu himayesinde yaşıyor. Tapusu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ait olan Balıkesir’in Burhaniye İlçesi’ndeki lüks villada kaldığı tespit edilen Adil Kılıçdaroğlu, konforlu bir şekilde hayatını sürdürüyor. Dolandırıcı Adil Kılıçdaroğlu’nun yaşadığı Pelitköy Mahallesi’nde bulunan site içerisindeki villa, denize sıfır konumda. Kemal Kılıçdaroğlu’na ait deniz manzaralı lüks villanın değerinin eski parayla 500 milyar dolayında olduğu belirlendi.

İCRA MEMURLARI GİREMİYOR

2009 yılından bu yana Kocaeli 2. İcra Müdürlüğü’nde olan Adil Kılıçdaroğlu’nun dolandırıcılık davasını kaybeden ve icralık olan ‘ikiz kardeş’, tüm malvarlığını eşi Tomris Kılıçdaroğlu’na devrettiği belirlenmişti. Bu nedenle icra memurlarını ekarte eden Kılıçdaroğlu’nun diğer oyunu ise kendisine ait olmayan bir konutta oturuyor olması. Adil Kılıçdaroğlu, icra yönünden milletvekili dokunulmazlığı bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ait villada oturduğu için, yerini tespit eden icra memurlarının eve dahi yaklaştırılmadığı bildirildi.

DOLANDIRICILIKTA ORTAKLAR MI?

Adil Kılıçdaroğlu’nu geniş imkanlarla villasında himaye eden Kemal Kılıçdaroğlu, kardeşinin 2002 yılında dolandırdığı ve bu nedenle maddi imkansızlıklara sürüklenen eski işadamı Mustafa Taşkıran’ın borcunu ödeme noktasında kılını dahi kıpırdatmaması “dolandırıcılığı ortaklaşa mı yaptılar” sorusunu akıllara getiriyor.

 

22 BİN TL’SİNİ ÇARPTI, 14 YILDIR TEK KURUŞ ÖDEMEYEREK KAÇTI

İzmit’te yaşayan eski işadamı Mustafa Taşkıran’dan 2002 yılında 22 bin TL borç alan ve karşılığında senet vererek 2007’de borcunu ödeyeceğini vaat eden Adil Kılıçdaroğlu’nun, aradan geçen 14 yıla rağmen tek kuruş geri ödeme yapmadığı belirlenmişti. İkiz Kılıçdaroğlu’nun, söz konusu borçla ilgili Mustafa Taşkıran’a hiçbir ödeme yapmadığı gibi, tüm mal varlığını da eşi Tomris Kılıçdaroğlu ’na devrettiği için için borcun haciz yoluyla tahsil edilmesinin de önüne geçtiği tespit edilmişti. Akit’in ulaştığı ‘Kılıçdaroğluzede’ Mustafa Taşkıran, “Benden kooperatif kurmak için borç para istedi ben de helal kazançla elde ettiğim 22 bin TL’yi kendisine verdim ancak geri ödeme yapmadı ve ortadan kayboldu. Konuyla ilgili Kemal Kılıçdaroğlu ile de iki kez telefonda görüşme fırsatı buldum. Kemal Bey benimle ilgilenmeyerek başından savdı. Bu dolandırıcılık beni derinden etkiledi. Şirket sahibi bir işadamı iken şimdi 2 oğlumla baş başa imkansızlıklarla boğuşan bir baba konumuna düştüm.” ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.