Dost bildiğimiz vatan hainleri!

Dost bildiğimiz vatan hainleri!

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2017 09:38
Dost bildiğimiz vatan hainleri!

15 Temmuz’da tertiplediği darbe kalkışması ile Türkiye’yi kana bulayan Fetullahçı Terör Örgütü’nün Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletler tarafından fonlandığı açığa çıktı.

 

248 Vatandaşımız şehit eden ihanet şebekesi FETÖ’nün eli kanlı militanları, Nijerya’da 14-18 Şubat tarihleri arasında “diyalog” ve “sevgi” maskeli sinsi bir konferans düzenlerken, AB ve BM de sponsor olup, bu toplantıya para akıtarak teröristlere açık destek verdi.

Kaduna eyaletinde düzenlenen dinlerarası diyalog temelli konferans, FETÖ’nün Türkiye’de arkasına saklandığı maske olan eğitim ve barış gibi ifadeler öne çıkarılarak tertiplendi. DEAŞ ve Boko Haram şiddeti gerekçe gösterilerek organize edilen konferansta Fethullah Gülen ve örgütü “şirin İslam” sembolü gibi lanse edildi.

Suriye, Irak, Filistin, Doğu Türkistan, Myanmar gibi ülkelerde yaşanan zulümlere seyirci kalan BM ve teröristlere kucak açan AB, eli kanıl teröristlerin sevgi, barış ve diyalog gibi kavramların arkasına saklanarak Nijerya’ya sızmasına açık destek verirken, konferansa Nijerya Dışişleri Bakanlığı’nın da sponsor olması ayrıca dikkat çekti.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.