DULKADİROĞLU ASFALT KAPLAMADA YENİ BİR REKORA İMZA ATTI‏

Bu yaz döneminde 1 Milyon metrekare asfalt kaplamayı hedefleyen Dulkadiroğlu Belediyesi, yaklaşık 2 ayda 500 bin metre kare asfalt kaplayarak yeni bir rekora daha imza attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2015 11:51
DULKADİROĞLU ASFALT KAPLAMADA YENİ BİR REKORA İMZA ATTI‏

Başkan Okay, her gün 3 ayrı noktada asfalt kaplama yapıldığını ifade ederek bu yaz sonuna kadar 1 Milyon metrekare hedefine ulaşacaklarını belirtti. Kuruluşunun 3. ayında asfalt plentini faaliyete geçirerek bölgesini karış karış asfaltla kaplayan Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu yaz döneminde 1 Milyon metrekare asfalt hedefleyen Dulkadiroğlu Belediyesi, 2 ayda yaklaşık 500 bin metre kare asfalt kaplaması gerçekleştirdi. Asfalt çalışması yapılan mahalleleri gezerek ekipleri denetleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu yaz sonuna kadar 1 milyon metrekare hedefine ulaşacaklarını yeniledi.

Özellikle merkez mahallelerdeki asfalt sorununu bu yaz tamamen çözüme kavuşturacaklarını ifade eden Başkan Okay, konu hakkında şunları söyledi: "Fen İşleri Müdürlüğümüz yeni rekorlara imza atarak çalışmalarını sürdürüyor.

Yaklaşık 2 ay önce bölgemizin en önemli sorunlarından olan asfalt konusunu 1 Milyon metrekare asfalt kaplaması yaparak çözeceğimizi söylemiştik. Geldiğimiz noktada yaklaşık 500 bin metre kare asfalt kaplaması yaparak bu hedefi yarılamış durumdayız. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bu yaz yapacağımız asfalt çalışmalarıyla bölgemizi bu sorundan tamamen arındırmış olacağız." 3 AYRI NOKTADA GÜNLÜK 7 BİN METRE KARE ASFALT KAPLAMASI YAPILIYOR Dulkadiroğlu Fen İşleri Müdürlüğünün asfalt kaplama çalışmalarını büyük bir titizlilikle sürdürdüğünü vurgulayan Başkan Okay, "Asfalt ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışarak günlük 7 bin metre kare asfaltı bölgemizin sokaklarıyla buluşturmayı başardı. Yaklaşık 3 ayrı noktada ayrı ayrı asfalt çalışması yapılmaktadır. Yeni Sanayi, Bağlarbaşı, Namık Kemal, Dulkadiroğlu ve Kanuni mahallelerinde asfalt sorunu tamamen çözüme kavuşmuş durumda. Şuanda çalışmalarımız Göllü, Gaffarlı, Sarıkaya ve Ayaklıcaoluk bölgelerimizde yoğunlaştı" dedi.

ŞEHİR MERKEZİNDEKİ STABİLİZE YOLLAR BİR BİR ASFALTLANIYOR Şehir merkezinde bulunan stabilize yolların tamamının asfaltla kaplanacağını anlatan Başkan Okay, "Şuanda bir ekibimiz şehir merkezinde bulunan stabilize yollarda çalışma yapmaktadır. Özellikle asfalt özelliğini kaybetmiş yollarımızı yeniliyoruz" şeklinde konuştu.

AŞIRI SICAK BİLE EKİPLERE ENGEL OLAMADI Hava sıcaklığının 42 dereceyi gösterdiği günlerde dahi asfalt çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Başkan Okay, konu hakkında şunları söyledi: "Şuanda hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkmış ve aşırı bir sıcak hava ile karşı karşıyayız. Bunun üzerine bir de yaklaşık 150 derece ile yola serilen ve 80 dereceye düşene kadar üzerinde işlem yapılan asfaltın sıcağı bile ekiplerimizin hedefini etkilemiyor. Personelimiz bu aşırı sıcağa rağmen ortaya koyduğumuz hedefe ulaşmak için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor."

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.