Dulkadiroğlu daha çok çalışacak

Ak Parti Dulkadiroğlu 2. Olağan Kongresinde tek aday olarak tekrar seçime giren Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu’nun yeni hedefler için durmadan yoluna devam edeceğini kaydetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2017 15:21
Dulkadiroğlu daha çok çalışacak

Hedeflerinin her zaman için gelişmiş ve refah bir Dulkadiroğlu olduğunu söyleyen Debgici, Yeni ilçe teşkilatı binası ile vatandaşlar dertlerini çözüme kavuşturduklarını ve taleplerden memnun olduklarını belirtti.

Debgici: “Böyle güzel topluluğa hitap etmenin onurunu bize bahşeden Allah’a hamd olsun. Göreve geldiğimiz 2011 tarihinde bugüne kadar milletimize hizmet yolunda gerekirse işimizi, eşimizi bırakarak gece gündüz demeden çalmadık kapı bırakmadan bugünlere geldik. Türkiye’de ve dünyada bir takım kumpasların kuruldu. Ancak kurulan oyunlar Allah’ın yardımıyla bozuldu. Ak Kadrolar her zaman hizmete devam etti. Partimiz Türkiye’ genelinde en yüksek oy almasına rağmen hükümeti kurma oranına yaklaşamadığı için sıkıntılı süreçler geçirdik.

Türkiye’yi ekonomik anlamda nasıl parçalayabiliriz diyenler hiçbir zaman başarılı olamayacaktır. 1 Kasımda yapılan seçimlerde Partimiz aziz milletimizin oyunları bozması sebebi ile yüksek oranda oy alarak devletimizi yönetmeye devam etmiştir. Kongremiz sonrasında hizmetlerde aksama olmadan yolumuza devam ederken 15 Temmuz günü geldiğinde TSK’nın içerisine sızmış hainlerle bir takım kaos ortamları oluşmuştur. Burada tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum: Milletimizin destekleri ile alınmış Tank, Top, Helikopterler ile milletimize saldıranlar başarılı olmamıştır ve olamayacaktır.

Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemine geçtiğimizden itibaren artık seçilebilmenin yüzde 50 artı 1 olarak belirlenmiştir. Biz yeni seçim sistemine bugünden itibaren çalışmaya başladık.

Filistin’i, Mısırı, Afganistan’ı ve Müslümanlardan zülum görenleri hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Çalışmalarımız kapsamında ilçemize yeni bir hizmet binası kazandırmanın da gururunu yaşadık. İlçe Başkanlığı binası yapıldığı yandan bu yana vatandaşlarımız yoğun talepleri ve dertlerinin çözüm yeri haline geldi. Biz halkımız için buradayız ve onların dertleri ile dertleniyoruz.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.