Dulkadiroğlu'ndan kırsal mahallelere modern sosyal tesis

Dulkadiroğlu'ndan kırsal mahallelere modern sosyal tesis

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2017 18:13
Dulkadiroğlu'ndan kırsal mahallelere modern sosyal tesis

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin kırsal mahallelere yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Necati Okay, kırsal mahallelere modern sosyal tesisler kazandırdıklarını belirterek, "Alt yapısını tamamladığımız mahallelerimize kalıcı hizmetler yapıyoruz" dedi. 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ile birlikte kırsal mahallelere yapılan yatırımları yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Peynirdere ve Yusufhacılı mahallelerine yapılan sosyal tesisleri gezdi.  Çok amaçlı kullanım için planlanan sosyal tesislerin kırsal mahalleler için büyük bir kazanım olduğunu aktaran Başkan Okay, kırsal mahallelere taahhüt ettikleri sözü yerine getirdiklerini söyledi.

dulkadiroglu-sosyal-tesis.jpg

Başkan Okay, konuyla ilgili değerlendirmesini şu şekilde sürdürdü: "Yoğun bir alt yapı çalışması yaptığımız kırsal bölgelerimizde özel projeleri de hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Bu anlamda alt yapı çalışmaları biten mahallelerimize modern sosyal tesisler kazandırmak için çalışma başlattık. Bu çalışmalardan ikisini de Peynirdere ve Yusufhacılı mahallelerimizde yapıyoruz. Burada çok amaçlı kullanmak üzere sosyal tesis hazırlıyoruz. Kısa bir sürede hizmete açacağımız bu tesislerimiz kırsal mahallelerimize hizmet verecek. İnşallah ilerleyen süreçte bu çalışmalarımızı alt yapısını tamamladığımız diğer mahallelerimizde de yapacağız."

sosyal-tesis-2.jpg


Dulkadiroğlu Belediyesi'nin hizmetlerini yerinde inceleyen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dulkadiroğlu Belediyesi'nin kırsal mahallelerin standardını artırdığını anlatan Kılıç, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Büyükşehir yasasıyla birlikte bu mahallelerimizin adeta kaderi değişti. Dulkadiroğlu Belediyesi Peynirdere ve Yusufhacılı mahallelerimize iki adet güzel bir sosyal tesis kazandırmış. Bu çalışmalarını da devam ettiriyor. İnşallah diğer mahallelerimizde bu güzel hizmetten faydalanacak."

sosyal-tesis-1.jpgsosoyal-tesis-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.